Nuo tilto nušokęs žmogus, nepaisant pastangų jį išgelbėti, mirė | Kas vyksta Kaune

Nuo tilto nušokęs žmogus, nepaisant pastangų jį išgelbėti, mirė

Pirmadienio pavakarę pranešta, kad nuo M.K. Čiurlionio tilto į Nemuną nušoko žmogus. Į šį pranešimą nedelsiant sureagavo Kauno policija, medikai ir ugniagesiai-gelbėtojai, kurių veiksmų dėka žmogus iš šalto Nemuno vandens ištrauktas ir perduotas medikams.

Po 16 valandos gautas pranešimas apie nuo tilto nušokusį žmogų. Ugniagesiai gelbėtojai prie Vytauto bažnyčios senamiestyje nuleido motorinę valtį, su kuria žvalgė upę. Tuo metu pareigūnai ir medikai žvalgėsi nuo „Žalgirio“ arenos tilto ir tikėjosi pamatyti žmogų plaukiantį. Tuo metu pradėjo temti ir matomumas buvo itin prastas, tačiau vienas žmogus, atėjęs į areną nusipirkti bilietų į koncertą ir susidomėjęs įvykiu, tamsioje upėje pamatė vyriškio galvą, kuri vis panirdavo po vandeniu. Vyriškis, išgirdęs skęstančio pagalbos šauksmą, apie tai informavo pareigūnus, kurie nedelsiant pasiekė nelaimėlį, įkėlė jį į valtį ir atplukdė į krantą.

Maždaug 50-60 metų vyriškis perduotas medikų globon, tačiau jie vyriškiui padėti jau negalėjo ir diagnozavo klinikinę mirtį. Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” teigė greitosios pagalbos budinti medikė, vyriškis iš upės ištrauktas jau miręs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA