Trys muzikos legendos dalinosi viena „Žalgirio” arenos scena (foto ir video galerija) | Kas vyksta Kaune

Trys muzikos legendos dalinosi viena „Žalgirio” arenos scena (foto ir video galerija)

Luko Misiūno nuotr.

Gruodžio mėnesį didžiausiuose šalies miestuose skamba šventiniai koncertai „Grand Show“. Vienoje scenoje populiariosios muzikos mylėtojai gali pamatyti ir išgirsti ne tik pasaulinio garso muzikos legendas – grupes „Alphaville“ ir „Secret Service“, bet ir lietuvių numylėtinius „Rondo“, kurie penktadienio vakarą koncerte „Žalgirio“ arenoje pasirodė kartu su choru „Božolė“.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Tik prasidėjus koncertui ir į sceną užlipus pop legendoms „Secret Service“, kurie Lietuvoje lankosi pirmą kartą, publika išgirdusi puikiai žinomas „Ten O‘Clock Postman“ ar „Oh Susie“, negalėjo nusėdėti vietose ir pradėjo veržtis šokti kuo arčiau savo muzikos dievaičių. „Žalgirio“ arenos apsaugininkai bandė saugoti scenos prieigas, kad čia nepasidarytų šokių aikštelė ir netrukdytų žiūrovams, sėdintiems parteryje. Tačiau tiek per „Alphaville“, tiek „Secret Service“ pasirodymus publika buvo taip įsijautusi, kad apsaugininkams nebeliko nieko kito, kaip tik leisti jai šiek tiek pasilinksminti.

Po petraukėlės ant scenos užlipęs „Rondo“ kolektyvas kartu su „Božolė“ choru atliko kūrinį „Aukštumos“, po kurio Aleksandras Ivanauskas pasisveikino su Kauno publika: „Labas vakaras Kaunas, be galo malonus jausmas groti mano gimtajame mieste“ ir susirinkusius švenčių proga pakvietė kartu atlikti kūrinį „Kalėdų naktį tylią“.

Renginio akimirkos – foto ir video galerijose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA