Po Kalėdinių švenčių surengtas blaivumo reidas nustebino ir pareigūnus | Kas vyksta Kaune

Po Kalėdinių švenčių surengtas blaivumo reidas nustebino ir pareigūnus

Archyvo nuotr.

Penktadienio rytą Kauno kelių policijos pareigūnai tikrino, ar vairuotojai po švenčių už vairo sėda blaivūs. Reido rezultatai nustebino pačius policijos pareigūnus, nes per dvi valandas nesučiuptas nei vienas vairuotojas, dėl girtumo negalintis vairuoti.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Tiesa, reidas nebuvo visai sausas: vienas Panemunės gyventojas, į alkosterį įpūtęs 0,22 promilės, negalėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo, nes kaip paaiškėjo, jis prieš kurį laiką atimtas už vairavimą išgėrus.

Kauno kelių policijos pareigūnai blaivumo reidą pradėjo vykdyti apie 6:30 val. ryte T.Masiulio gatvėje. Iš pradžių buvo stabdomi visi vairuotojai, tačiau susidarius spūsčiai, pareigūnai tikrino tik įtarimą sukėlusių transporto priemonių vairuotojus.

Kaip po reido portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė Kelių policijos valdybos kelių patrulių kuopos pirmojo būrio specialistas Saulius Kasiulynas, rytinio reido metu patikrinti 230 transporto priemonių vairuotojai, 5 vairuotojų kraujyje rasta alkoholio, tačiau leistinos normos neviršijo. Vienas vairuotojas, kuris įpūtė 0,22 promilės, automobilį vairavo be vairuotojo pažymėjimo, o jo automobilį atvažiavęs parvairuoti giminaitis dar nubaustas už tai, kad neturėjo galiojančio privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

Policijos pareigūnai pažadėjo, kad blaivumo patikrinimus tęs ir savaitgalį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA