Antrąją Kalėdų dieną abu vairuotojai matė degančią „žalią” | Kas vyksta Kaune

Antrąją Kalėdų dieną abu vairuotojai matė degančią „žalią”

Antrą Kalėdų dieną miesto centre šventinį džiaugsmą aptemdė avarija, kurios metu susidūrė visureigis ir lengvasis automobilis. Laimei, niekas nenukentėjo, bet abu automobiliai sudaužyti nepataisomai.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 15:30 val., kai nuo senamiesčio Gertrūdos gatve link Savanorių prospekto važiuojantis „Citroen C5” vairuotojas rėžėsi į iš Ožeškienės gatvės link senamiesčio važiuojantį visureigį „Land Rover“.

Abu vairuotojai tvirtino, kad važiavo degant žaliam šviesoforo signalui, todėl atvykę policijos pareigūnai nuvyko į patrulių rinktinę, kur įrengtas vaizdo stebėjimo kamerų pultas ir peržiūrėję nustatė, kad „Citroen“ vairuotojas bandė kirsti sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui. Pastarojo automobilio vairuotojas net ir po pareigūnų patikinimo negalėjo sutikti, kad jam degė draudžiamas šviesoforo signalas.

Dėl eismo įvykio susidarė automobilių spūstis, pareigūnai informavo ugniagesius-gelbėtojus, kad reikia nuvalyti kelio dangą, nes iš sudaužytų automobilių išsiliejo tepalai. 10-ojo ir 11-ojo maršruto troleibusai, kol avarijos priežastys nepašalintos, turėjo daryti lankstą per miesto centrą, dėl to keleiviai patyrė nepatogumų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA