M.Mikutavičius po koncerto: „Kalėdas sutiksiu užsiparinęs” | Kas vyksta Kaune

M.Mikutavičius po koncerto: „Kalėdas sutiksiu užsiparinęs”

Evaldo Virkečio nuotr.

Pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje šeštadienio vakarą įvyko daugelio gerbėjų lauktas Marijono Mikutavičiaus koncertas, kuriame netrūko nei fejerverkų, nei šou elementų. Tačiau didžiausią įspūdį publikai paliko puikiai žinomos dainos, kurios skambėjo kitaip, nei įprasta jas girdėti.

NUOTRAUKŲ GALERIJA (atnaujinta)

Koncertas prasidėjo apie 20 minučių vėliau nei planuota, tačiau jau nuo pirmojo kūrinio ant scenos užlipęs Marijonas ir pradėjęs dainuoti „Atidaryk duris“, publikos nepaleido daugiau nei dvi valandas.

Koncerto metu žiūrovų laukė kelios staigmenos. Viena iš jų – Kauno technologijos universiteto choro „Jaunystė“, vadovaujamo Danguolės Beinarytės, atlikta bendra daina su M.Mikutavičiumi. Kaip po koncerto sakė atlikėjas, jis stengiasi, kad šio turo metu ant scenos būtų atlikta viena daina su vietos atlikėjais, todėl kiekviename mieste, kur vyksta koncertas, M.Mikutavičius kviečia prisijungti vietinius atlikėjus.

„Manau kad Danguolės vienas iš populiariausių chorų, labai malonu, kad jie sutiko. Tai savotiška duoklė tam miestui ir grįžtamasis ryšys, kad ką nors bendro padarai“, sakė M.Mikutavičius.

Atliekant dainą „Velnias, man patinka Kalėdos“ M.Mikutavičiaus scena persikėlė į salės vidurį, kur kartu su publika dainuojant šį kūrinį, „Žalgirio“ arenoje pasipylė dirbtinės snaigės, kurios sukūrė nuostabų Kalėdinį reginį.

Įspūdingas koncertas baigėsi legendine daina „Trys milijonai“, po kurios atlikėjas dar kartą padėkojo visiems susirinkusiems ir kartu su visais jam padėjusiais atlikėjais nusilenkė publikai.

Po koncerto Marijono Mikutavičiaus paklausus, kaip sutiks šias Kalėdas, atsakė: „Aš užsiparinęs sutiksiu. Kalėdas ir Kūčias pas tėvus, penktadienį eisiu pas draugus kažkur, tradiciškai šiaip, ir vėl gi, labai liūdna, kad jas sutiksiu ramiai, nes dėl šių koncertų dabar gyvenu tokį nuobuodų vienuolio gyvenimą, laukiu nesulaukiu, kol turas baigsis“.

M.Mikutavičiaus pasiteiravus, ar jis po koncerto netapo kauniečiu, kaip kad Egidijus Dragūnas, atsakė, kad taip išreikšti savo palaikymą miestui ar šaliai galima, kai jį nusiaubia tornadas, cunamis ar kažkas panašaus, bet patikino, kad jam neatrodo, jog Kauną būtų ištikusi panaši nelaimė. „Aš jaučiuosi būdamas esu kas esu, lietuvis, kaip ir visi kiti”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA