„Rondo“ lyderis A. Ivanauskas – Fara: „Jei nebūčiau dainininkas, dirbčiau dovanų pakuotoju“ | Kas vyksta Kaune

„Rondo“ lyderis A. Ivanauskas – Fara: „Jei nebūčiau dainininkas, dirbčiau dovanų pakuotoju“

Būrys žinomų Kauno žmonių ketvirtadienio popietę prekybos ir pramogų centre „Kauno Akropolis“ pakavo dovanas, skirtas dienos centrus lankantiems vaikams.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Prie gerumo misijos „Dovanų bankas“, laikinojoje sostinėje rengiamos pirmą kartą, prisidėti sutiko dešimtys įžymybių. Kelias valandas knygas, rašymo priemones, žaislus į spalvingą popierių viniojo bei dekoravo švenčių organizatorė Inga Budrienė, dainininkai Arina, Linas Adomaitis, Aleksandras Ivanauskas – Fara, Andrius Grybauskas, Neringa Šiaudikytė, Liveta Kazlauskienė, aktoriai Artūras Orlauskas ir Ramūnas Šimukauskas, dizainerė Gintarė Ačaitė, fotomenininkas Rolandas Vilkauskas – Pripsas, modelis ir čiuožėja ant ledo Rūta Gajauskaitė, advokatė Raimonda Kazlauskienė, verslininkai Gintautas Strolys, Olga Ponomariova ir Jovita Mažeikienė, šokėjas Saulius Skambinas, dizaineris Robertas Kalinkinas, mentalistas Nicholas Kin.

Į akciją, skirtą atkreipti visuomenės dėmesį į tai, kad „Kauno Akropolyje“ veikia „Dovanų bankas“, kuriam kiekvienas galintis paaukoja vaikų dienos centras reikiamų priemonių, žinomi žmonės atvyko ne tik nusiteikę pakuoti kauniečių mažiesiems jau suneštas dovanas, bet ir patys nupirkę ne vieną džiaugsmo vaikams turinčią atnešti gėrybę. R. Kazlauskienė ir J. Mažeikienė „Dovanų bankui“ parūpino krepšiniui ir futbolui skirtų kamuolių. Vaikams bus perduotos ir itin originalios A. Orlausko ir R. Šimukausko dovanos – spektaklyje „Traukinys“ naudojamos šviečiančios kepurėlės. Aktoriai padėjo ne vieną autografą ant atvirukų, tapsiančių dovanojamų vaikų dienos centrams knygų žymekliais.

Atkakliai į darbą kibo R. Gajauskaitė ir G. Ačaitė. Dizainerė stengėsi dovanoms suteikti saldainio formą, o R. Gajauskaitė, pirma stojusi prie darbo, savo „postą“ apleido paskutinė.

I.Budrienė ir L. Kazlauskienė pakuotes stengėsi kuo išradingiau dekoruoti. Moterys neslėpė, jog joms estetinis dovanų vaizdas yra labai svarbus.

„O aš bijau viską sugadinti… Visi taip gražiai pakuoja…“, – atviravo R. Šimukauskas, vis dėlto vėliau išdrįsęs išmėginti save dovanų pakuotojo amplua.

Aktorius juokavo, jog svarbu pakuotę gražia paversti iš išorės, nes, bandantys pasiekti tai, kas yra viduje, dažniausiai jos vis tiek nevarto ir atidžiai neapžiūrinėja.

„Svarbu ne tai kaip, o kas supakavo dovaną. Tiesa, dažniausiai procedūrai nelieka laiko, todėl stengiasi leisti padirbėti profesionaliems pakuotojams arba nuperki dovanai dailų maišelį“, – sakė N. Kin.

Šmaikščiai nusiteikęs A. Ivanauskas – Fara mėgino intriguoti sakydamas, jog dovanų pakavimo meno universitete mokėsi ketverius metus. „Jei nebūčiau dainininkas, dirbčiau dovanų pakuotoju!“, – patikino atlikėjas.

Jam pritarė ir L. Adomaitis, tvirtindamas, jog artimiems žmonėms skirtų dovanų pakavimas yra malonumas, kuriam dažniausiai nelieka laiko.

„Dovanų bankas“ „Kauno Akropolyje“ pradėjo veikti gruodžio 9 d. Kauniečiai gali nupirkti dovanėles vaikų dienos centrams ir jas paaukoti. Tai daryti bus galima iki gruodžio 28 – osios, kol Kalėdų senelis maišus gėrybių iš prekybos ir pramogų centro išveš tam, kam jos skirtos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA