Po avarijos Taikos prospekte visi vairuotojai teigė, kad važiavo per „žalią” | Kas vyksta Kaune

Po avarijos Taikos prospekte visi vairuotojai teigė, kad važiavo per „žalią”

Sekmadienio vakaro kelionė apkarto trijų automobilių vairuotojams, kurie pateko į eismo įvykį. Laimei, avarijos metu niekas nenukentėjo, tik vairuotojams prireikė policijos pareigūnų, kad padėtų išsiaiškinti, kuris vairuotojas įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Dėl eismo įvykio Taikos prospektu vykę troleibusai buvo priversti laukti ir bene valandą vėlavo vykti nustatytais maršrutais, dėl ko viešuoju transportu važiavę keleiviai buvo priversti ieškoti kitų kelionės būdų.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai Taikos prospektu važiuojantis dvejų metų stažą turintis ir prieš savaitę įsigyjęs „Audi A6” automoblį vairuotojas, sukdamas į Birželio 23-iosios gatvę nepastebėjo, kad jam turi užsidegti žalias šviesoforo signalas, leidžiantis atlikti posūkį.

Iš karto po įvykio visi vairuotojai teigė, kad važiavo degant žaliam šviesoforo signalui, tačiau atvykus policijos pareigūnams, „Audi A6” vairuotojas „Kas vyksta Kaune“ žurnalistui teigė, kad nepastebėjo, jog jam turi užsidegti žalia šviesoforo rodyklė ir jis vadovavosi kitu šviesoforo signalu, nustatančiu eismą Taikos prospektu važiuojant tiesiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA