Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius švenčia popierines vestuves | Kas vyksta Kaune

Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius švenčia popierines vestuves

Asmeninio archyvo nuotr.

Pirmąsias santuokos metines pora greičiausiai sutiks namuose, mat Elegijaus tėtis būtent šią dieną švenčia ir savo gimtadienį.Tad abi progos bus paminėtos vienu metu.

Žinoma dainininkė Džordana Butkutė ir jos mylimasis Elegijus Strasevičius aukso žiedus sumainė pernai. Vestuvių įžadams pora pasirinko skaičiumi 12 paženklintą datą – 2012 m. 12 mėn. 12 d. Tačiau šiemet jų sukaktyje taip pat trys dvyliktukai. Juk prabėgo 12 mėnesių -kai jie oficialiai tapo vyru ir žmona.

Popierinės vestuvės – būtent taip vadinamos pirmosios santuokos metinės. Šis dvylikos mėnesių laikotarpis sutuoktiniams yra itin svarbus.

Nors buvo prognozuota, kad dvyliktukais paženklinta data nėra palanki santuokai, jaunavedžiai nutarė tokią žinią ignoruoti. Meilę jie prisiekė ir prieš Dievą Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų (Vytauto Didžiojo) bažnyčioje, santuoka iškilmingai įregistruota ir Kauno rotušėje.

Suknelę dainininkei sukūrė viena garsiausių šalies dizainerių Ramunė Piekautaitė. Vestuvėms buvo pasirinkta juoda- balta tema. Vestuves planuoti buvo patikėta Ingai Budrienei.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA