S.Štombergas: „Žalgiriui” artėja trys svarbiausios rungtynės Eurolygoje | Kas vyksta Kaune

S.Štombergas: „Žalgiriui” artėja trys svarbiausios rungtynės Eurolygoje

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ komanda Prancūzijoje bandys iškovoti ketvirtąją pergalę Eurolygos turnyro B grupėje. Nors varžovas, Strasbūro SIG klubas iki šiol laimėjo tik vienerias rungtynes, komandos treneris Saulius Štombergas sako, kad „Žalgiriui“ paskutinės trys rungtynės yra itin svarbios, o pergalių reikia ne tik namuose.

„Čia artėja svarbiausios paskutinės trys rungtynės mūsų grupėj, po kurių išaiškės kas kokias vietas užima. Mes kaip komanda „Žalgiris“, tikimės sunkių rungtynių, nes daug ką lemia priešininkai. Tuo pačiu, Kaune sužaidėm gan geras rungtynes, ir gan lengvai, didelį pranašumą turėjom, gerai pataikėm, dvitaškių ir tritaškių procentras buvo geras, todėl tikėtis to pačio yra nerealu. Stengsimės žaisti taip pat gerai, bet tikrai nebus lengva. Norint laimėti ir patekti į šešioliktuką, mums reikia išmokti ne tik namie laimėti, bet ir išvykose.

Padarę išvadas po sunkaus savaitgalio, norime žengti toliau. Turim visą laiką žaisti susikaupę ir atiduoti visas jėgas kad laimėt, o sukrėtimas su Prienų „Tonybet“ komanda komandai išeis į naudą“, prieš išvykdamas sakė komandos strategas.

Krepšininkas Paulius Jankūnas sakė, kad lengva nebus taip kaip buvo namie pirmose rungtynėse, kuriose „Žalgiris“ pergalę iškovojo 24 taškų persvara: „Jie namie žaidžia visai kitaip, jie čia žaidžia daug geriau ir tai jau bus kita istorija. Kiekvienas jų žaidėjas įgavo geresnę formą, todėl bus sunku ten.

Mums šitos pergalės labai reikia ir važiuojame nusiteikę laimėti. Žaisim išvykoje, todėl būsime stipriai susikaupę. „Žalgirio“ stipriosios pusės – komandinis žaidimas ir komandinė gynyba, tuo turėtume remtis rungtynėse su varžovais“, teigė P.Jankūnas.

Šiuo metu „Žalgiris“ B grupėje su trim pergalėm ir keturiais pralaimėjimais žengia ketvirtas. Strasbūro SIG komanda turi vos vieną pergalę ir B grupėje rikiuojasi paskutinė, šešta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA