Kaunietės padėka geram žmogui, pagelbėjusiam kelyje | Kas vyksta Kaune

Kaunietės padėka geram žmogui, pagelbėjusiam kelyje

Skaitytojo nuotr.

Dažnai sulaukiame kauniečių laiškų, kaip negerai, kaip blogai. Tačiau mes itin apsidžiaugiame, kai redakciją pasiekia laiškai su gražiais žodžiais. Galbūt ši istorija bus pamoka kiekvienam, kuris kelyje pamatęs kliūtį, ja domisi tik tiek, kiek reikia ją apvažiuoti. Skaitytoja Gabrielė, patekusi į labai pavojingą situaciją, sulaukė gero žmogaus pagalbos, kuris ištiesė pagalbos ranką ir padėjo jaunai vairuotojai bėdoje. Skaitytoja prašo atsiliepti jai padėjusį žmogų, geradarį iš Kauno.

„Jei kas nors apie 19 val. važiavote magistrale Vilnius-Kaunas ir ties Neveronių viaduku, teko šiek tiek stabtelt ir pabumbėt, kas čia per durnius eismą maišo, tai čia aš būsiu. Rašau ne tam, kad sulaukčiau komentarų, kaip aš sugalvojau sustot būtent toj vietoj, kur kelias susiaurėja į vieną juostą ir „neįmanoma pro tave, durne, pravažiuot”, ne tam, kad pati pabumbėčiau (dabar pabumbėsiu, kad gavau progą, bet pranešimo tikslas ne tas), kad sustojus žmonės sugebėjo tik aprėkt ir nustumt tiek, kad jie sugebėtų pravažiuot, tai yra į pirmą juostą, nes iki kelkraščio buvo per toli (nesvarbu, kad lyja, mašina juoda ir mirus tiek, kad neįmanoma įsijungt avarinio signalo ir kad važiuojančios fūros vos paima posūkį, manęs neužkliudžiusios, tad jau buvau nusiteikus atsistot ir laukt, kol mane tiesiogine žodžio prasme nuneš).

Rašau, nes noriu surast ir atsidėkot tam žmogui, kuris tarp rėkiančių ir stumiančių, sugebėjo prieit ir pasakyt, jog privažiuos. Privažiavo, rizikavo dar labiau, kad nuneš jo mašiną ir jį patį, nes man reikėjo, kad su laidais užvestų automobilį (galit pamiršt klausimus, kas yra – nežinau, vos staigiau sumažinus ar padidinus apsukas arba sustojus mašina užsiveda tik su laidais, ir taip, tai nutiko pirmą kartą), todėl jis turėjo atsistoti šalia, t.y. dar arčiau tos dalies, kur dar tilpo pravažiuoti kiti automobiliai.

Visos mano rašliavos esmė, kad, jei dabar jūs skaitot, būtinai susisiekit su manim, noriu atsidėkot šiek tiek daugiau, nei milijonu ačiū (darau prielaidą, kad žmogus iš Kauno, nes sakė, kad važiuos paskui mane iki Kauno, jei kas vėl nutiktų). Iš to streso neatsimenu net mašinos markės, blondiniškai pamenu, jog mašina buvo balta”, rašo skaitytoja Gabrielė Dekerytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA