Savaitgalį Kaune – gyvos muzikos festivalio „Sidabrinė styga“ finalas | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį Kaune – gyvos muzikos festivalio „Sidabrinė styga“ finalas

Gintarės Zaltauskaitės nuotr.

Šeštus metus iš eilės organizuojamas gyvos muzikos festivalis „Sidabrinė styga“ šį savaitgalį vėl pakvies į du koncertus Kaune. Pirmajame vakare, kuris vyks gruodžio 4 d. paaiškės, kas iš gyvai grojančių atlikėjų koncertuos festivalio antrame vakare kartu su atlikėju „Beisoul“.

„Sidabrinė styga“ – tai kasmetinis gyvos muzikos festivalis, organizuojamas Kauno technologijos universiteto Humanitarinių mokslų fakulteto (KTU HMF) Studentų atstovybės „Humsa“. Festivalis skirtas tiek plačiai nežinomų atlikėjų pasirodymams, tiek visuomenėje pripažintiems muzikantams. Šiemet gyvos muzikos mėgėjai renginiu galės mėgautis dvi dienas.

Pirmasis festivalio vakaras, vyksiantis gruodžio 4 d. Mechanikos ir mechatronikos fakultete, 401 auloje, bus skirtas jauniesiems muzikantams. Jo metu dalyviai atskleis savo talentus, o žiūrovai išrinks geriausią, kuris antrąjį vakarą galės pasirodyti kartu su jau visiems gerai žinomu atlikėju – Beissoul. Antrasis – finalinis vakaras vyks KTU III-jų rūmų (Laisvės al. 13) salėje, gruodžio 6d.

Festivalyje jau yra dalyvavę tokie scenos „liūtai“ kaip G. Storpirštis, grupė „Subtilu – Z“, „Liūdni slibinai“, A. Kaniava, „Saulės Kliošas“, V. Bareikis, o pernai gausiai susirinkusią publiką savo dainomis užbūrė pati J. Šeduikytė.

Į festivalį „Sidabrinė Styga“ susirenka visi neabejingi gerai muzikai, šiltai atmosferai ir lyriškam melodijų skambesiui, todėl jei esi iš tų, kurie negali gyventi be muzikos ir turi ką parodyti kitiems – Tavo vieta čia, teigia organizatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA