A.Sabonis ir D.Grybauskaitė paskelbė projekto „111 krepšinio citatų” pradžią | Kas vyksta Kaune

A.Sabonis ir D.Grybauskaitė paskelbė projekto „111 krepšinio citatų” pradžią

Tęsdama savo vizitą Kaune, Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė apsilankė Sabonio krepšinio centre, kur kartu su mokyklos auklėtiniais ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentu, paramos fondo įkūrėju Arvydu Saboniu paskelbė paramos projekto „111 krepšinio citatų“ pradžią.

Šalies vadovė ir A. Sabonis atidengė ekspozicinę sieną, kurioje įamžintos prasmingiausios ir skambiausios krepšinio legendų bei dabartinių žvaigždžių frazės. A. Sabonio paramos fondo projektu „111 krepšinio citatų“ siekiama surinkti lėšų, kad vaikai, ypač socialiai remtini, galėtų užsiimti popamokine veikla – mokytis žaisti krepšinį ir lankyti treniruotes.

„Rūpindamiesi vaikų užimtumu, sudarote sąlygas ne tik turiningai leisti laiką, pažinti sporto pasaulį, bet ir patį save. Prisidedate prie šviesesnės jauno žmogaus ateities, ugdote savo šalį puoselėjančius ir Tėvynę mylinčius piliečius“, – sveikindama ceremonijos dalyvius sakė Prezidentė.

Mokyklos auklėtinius šalies vadovė krepšinio aikštelėje paragino būti aktyvius, stropius ir geranoriškus, kuo anksčiau pažinti komandinę dvasią ir atsakomybės jausmą. Prezidentė palinkėjo mokytis iš pačių geriausių pavyzdžių, siekti ryškiausių pergalių ir niekada nepamiršti draugų, sutiktų žaidžiant krepšinį.

Prezidentė bendravo su Sabonio krepšinio centro auklėtiniais ir treneriais, apžiūrėjo mokyklą, trofėjų galeriją.

Antradienį D.Grybauskaitė taip pat lankėsi Kauno technologijos universitete.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA