Bušido žvaigždei už smūgį merginai paskirta bausmė | Kas vyksta Kaune

Bušido žvaigždei už smūgį merginai paskirta bausmė

delfi.lt 2013/12/02 11:41
DELFI nuotr.

Kauno apylinkės teismas pirmadienį baigė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje buvusi bušido žvaigždė Remigijus Morkevičius kaltintas pagal tris baudžiamojo kodekso straipsnius. Pats 31 metų kaunietis savo kaltės neneigė ir sakė, kad gailisi dėl savo neapgalvoto poelgio.

Šių metų kovo pabaigoje Kauno senamiestyje R. Morkevičius be jokios priežasties 20-etei merginai koja spyrė į galvą. Vėliau spruko, tačiau netrukus buvo sulaikytas policijos pareigūnų.

Sportininkas priešinosi pareigūnams – buvo panaudotas elektros šokas. Dabar R. Morkevičiui pareikšti kaltinimai dėl merginos sveikatos sutrikdymo, viešosios tvarkos pažeidimo ir pasipriešinimo policijos pareigūnams.

Pirmadienį buvo paskelbtas teismo verdiktas – subendrinus bausmes R. Morkevičiui skirtas 8 mėnesių laisvės apribojimas, skirta 520 Lt bauda. Sportininkas merginai turės atlyginti 5 tūkst. Lt neturtinės žalos.

Nukentėjusioji Karina M., kuri skelbiant nuosprendį posėdyje nedalyvavo, buvo pateikusi šešis kartus didesnį ieškinį – mergina prašė teismo priteisti 30 tūkst. Lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA