Miestas Kalėdoms puošiasi naujais papuošimais | Kas vyksta Kaune

Miestas Kalėdoms puošiasi naujais papuošimais

Vitos Tamoliūnės nuotr.

Iki šio mėnesio pabaigos įvairiose Kauno vietose bus sumontuoti ir įrengti papuošimai, skirti artėjančioms gražiausioms metų šventėms. Prie miesto puošimo aktyviai prisideda ir Kauno verslininkai.

Vilniaus, S. Daukanto, L. Sapiegos gatvės bei Laisvės alėja miestiečius pasitiks naujais žėrinčiais papuošimais. Rotušės ir Steigiamojo Seimo aikštėse bei Laisvės alėjoje kauniečius bei miesto svečius džiugins Kalėdų eglutės.

Jurgio Kairio pėsčiųjų tiltas, vedantis į Nemuno salą, Varnių, P. Vileišio bei M.K Čiurlionio tiltai bus papuošti girliandomis. Naujais papuošimais bus pasidabintas Utenos gatvės viadukas. Taip pat bus papuošta Baltų prospekto įkalnė, Karaliaus Mindaugo prospektas, Tunelio gatvė, Parodos g. įkalnė ir Savanorių pr. dalis.

Senamiesčio draugija kartu su Kauno miesto savivaldybe bendrai puošia Naugarduko ir Daukšos g. Vilniaus gatvėje verslininkų iniciatyva papuošti gatvės apšvietimo stulpai. Prie miesto šventinio puošimo prisidės ir Laisvės alėjoje dirbantys verslininkai.

Kauno viešojo transporto įmonės Kalėdų laikotarpiu taip pat papuoš savo transporto priemones. Gatvėmis riedės menininkų pagražinti autobusai ir troleibusai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA