Dainininkė Arina linki sveikatos | Kas vyksta Kaune

Dainininkė Arina linki sveikatos

Archyvo nuotr.

Kaunietė dainininkė Arina Borunova sako, jog, besibaigiant metams, nėra geresnio linkėjimo nei bylojančio apie sveikatą. „Jos linkiu ir sau, ir artimiesiems, ir visiems pažįstamiems bei nepažįstamiems”, – sakė atlikėja, pridurianti, jog tik sveikatos turintis žmogus gali sulaukti visų troškimų išsipildymo.

Energinga, vietoje nenustygstanti Arina, pakvietusi kauniečius į savo koncertą „Žalgirio” arenos amfiteatre, tvirtino kol kas neturinti laiko atostogauti. Tą ji žada padaryti kitų metų pradžioje, kuomet vyks koncertuoti į Briuselį.

„Ar su manimi vyks Marius? Nežinau. Jei turės laiko. Jis stengiasi mane lydėti į visus koncertus”, – apie širdies draugą Marių Kazėną pasakojo Arina.

Ji šiomis dienomis džiaugiasi ir 22 metų sūnaus Martyno dėmesiu. Vaikinas praėjusį penktadienį parskrido iš Londono ketindamas pasiklausyti ne tik mamos koncero, bet ir sutvarkyti keletą asmeninių reikalų. Azijiečių restorane virėju dirbantis vaikinas tvirtino namuose „nelendantis” į virtuvę, nes valgio gaminimas – mamos sritis. Ir Arinos sūnus, ir draugas sakė, jog skanesnių valgių nei gaminti dainininkės nėra ragavę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA