Kai kurie kauniečiai pasipiktino, kad vėliavos su gedulo juosta nebuvo iškeltos | Kas vyksta Kaune

Kai kurie kauniečiai pasipiktino, kad vėliavos su gedulo juosta nebuvo iškeltos

Kaunas.lt nuotr.

Dalis kauniečių sekmadienį pasipiktino, nes kai kurios namus administruojančios bendrovės neiškėlė valstybinių vėliavų su gedulo juosta. Po tragiškų įvykių Rygoje, kai įgriuvus “Maxima” prekybos centro stogui žuvo daugiau nei 50 žmonių, sekmadienį gedulas paskelbtas ir Lietuvoje.

Vienas skaitytojas mums parašė: “Ar aš kažko nesuprantu ar čia normalu kad dauguma daugiabučių Kaune nepasikabino vėliavų? Daug važinėjausi šiandien po Kauną, o pamačiau vos 7 vėliavas, dauguma jų – iškabintos ant valstybinių įstaigų ir Maximų. Negi nebeskiria baudų už tokius dalykus? Labai nusivyliau lietuvių tauta, visiškai abejingi žmonės”, išsakė savo nuomonę skaitytojas, prisistatęs studentu.

Tarybos narys Stasys Buškevičius „Kas vyksta Kaune“ Facebook puslapyje teigė, kad dalis namus administruojančių įmonių ignoravo gedulo dienos faktą: „Po tragiškų įvykių Rygoje, Lietuvoje paskelbtas gedulas. Šiandien prie namų turėjo būti iškeltos vėliavos su gedulo juosta. Kaune vėliavas iškabino bendrijos ir Savivaldybės kontroliuojama bendrovė Kauno komunalinis ir butų ūkis. Kiek teko matyti, privatūs administratoriai Būsto valda, City service, Dainavos būstas ir kiti aukų pagerbimą ignoravo. Ar bus šios bendrovės nubaustos? Spėju, kad ne”, rašo miesto politikas.

Skaitytojas Virginijus taip pat stebėjosi, kodėl nepakabintos vėliavos su juodom juostelėmis? “Administratoriai vistiek rinks pinigėlius už neatliktą darbą. Parduotuvės tai išsikėlė”, pabrėžė skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA