Kelias avarijas sukėlęs ir iš jų pasišalinęs girtas „Mercedes” vairuotojas pabėgo iš ligoninės (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kelias avarijas sukėlęs ir iš jų pasišalinęs girtas „Mercedes” vairuotojas pabėgo iš ligoninės (atnaujinta)

delfi.lt 2013/11/23 04:31

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, kai Kaune policija įvairiose miesto vietose rengė reidus vairuotojams, girtas prabangaus automobilio “Mercedes Benz R500” vairuotojas, neužklydęs į pareigūnų patruliavimo maršrutus, daužė viską, ką sutiko pakeliui, informavo delfi.lt.

Apie 24 val. „Mercedes” vairuotojas D. R. (gimęs 1982 m.), judėdamas nuo senamiesčio Donelaičio ir Sapiegos gatvių sankryžoje kliudė vieną automobilį ir iš įvykio vietos pasišalino.

Po kelių akimirkų Mickevičiaus ir Donelaičio gatvių sankryžoje, jis trenkėsi į „Audi A6 Avant” automobilį, stovėjusį degant raudonam šviesoforo signalui. Čia, atsitrenkęs į „Audi”, „Mercedes” prie pastarojo paliko prikibusį savo vardinį numerį „BLACK7″. Eismo įvykio metu nukentėjo „Audi” vairuotojas ir keleiviai G. G. (gimusi 1986 m.), A. N. (gimusi 1986 m.) ir T. G. (gimęs 1982 m.), kurie dėl sužalojimų gydomi ambulatoriškai.

„Mercedes” vairuotojas, sukėlęs antrą eismo įvykį, kaip nesugaunamas ratuotas riteris nė nestabtelėjo ir nulėkė toliau (pasak liudytojų, ne mažesniu, kaip 100 km per valandą greičiu). Bet netrukus, Donelaičio ir Parodos gatvių sankryžoje, pasukęs į Parodos g. degant raudonam šviesoforo signalui, trenkėsi į „Audi A4” galą. Pastarajame automobilyje buvo penki žmonės. Keturi iš jų išvežti į ligoninę, nukentėjo ir „Audi” vairuotojas V. L. (gimęs 1963 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo „Audi” vairuotojas ir keleiviai M. L. (gimęs 1988 m.), M. L. (gimęs 1994 m.), E. J. (gimusi 1992 m.) ir E. P. (gimusi 1993 m.), kurie dėl sužalojimų gydomi ambulatoriškai.

Po šio paskutinio susidūrimo „Mercedes” išlėkė į priešingos krypties eismo juostą ir trenkėsi į Parodos g. įrengtą atitvarą. Vairuotojui, kuriam nustatytas 2,19 promilės girtumas, dėl sužalojimų pristatytas į ligoninę, iš kurios pabėgo.

Maždaug 30-ies metų vyriškis, sukėlęs šiuos eismo įvykius, Parodos g. pareigūnų maldavo jį paleisti, o jo penktadienio nakties nuotykius fiksuojantį žurnalistą iškoneveikė ir grasino susidoroti. Tai vairuotojas galės padaryti vėliau, išanalizavęs savo penktadienio vakaro elgesį Kauno gatvėse ir įvertinęs, ar žurnalistai turėtų tylėti, gavę informaciją apie naktinėse Kauno gatvėse siautėjančius prabangių „Mercedes” automobilių vairuotojus, nesuvokiančius, koks neatsakingas yra jų elgesys kelyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA