S.Štombergas prieš rungtynes su Madrido „Real”: reikės sustabdyti jų greitą puolimą | Kas vyksta Kaune

S.Štombergas prieš rungtynes su Madrido „Real”: reikės sustabdyti jų greitą puolimą

Kauno „Žalgirio“ komanda ketvirtadienį po treniruotės Kaune išvyksta į Ispaniją, kur penktadienį jų laukia itin reikšminga kova su Madrido „Real“ krepšininkais. Prieš rungtynes išvykoje kauniečių treneris Saulius Štombergas sakė, kad komandos laukia sunki kova su aukščiausio lygio komanda.

Treneris paklaustas, kodėl jaunimui duodama tiek mažai minučių Eurolygoje, atsakė, kad „kiekvienoj profesijoj, jei nori dirbti, reikia turėti patyrimo, taip pat ir krepšinyje, negali peršokti penkiais laipteliais aukščiau nei esi“.

Apie rytojaus varžybas treneris sakė, kad lengva nebus: „Laukia sunkios rungtynės, priešininkas žinomas ir šiuo metu demonstruoja geriausią krepšinį ir geriausiai šiuo metu atrodo. Ne veltui tokie aukšti jų rezultatai, tikrai nebus paprasta ir lengva, bet važiuojam kovoti, mes žinom juos, jie žino mus, todėl viskas spręsis aikštelėje“, sakė S.Štombergas.

Pagrindinė užduotis „Žalgiriui“ rungtynėse bus sustabdyti Madrido „Real“ greitą puolimą: „Pagrindas yra greitas puolimas, jie kaip komanda viską greit atlieka ir jie per kelias minutes priešininko komandą gali nužudyti ir pasidaryti persvarą. Mums reikia juos sustabdyti. Jie kaip žaidėjai visi stiprūs ir vieną uždengsi, kitas atsidarys“, sakė komandos vyr. treneris.

Į Ispaniją vyksta tas pats dvyliktukas, kuris praėjusią savaitę nukovė „Brose Baskets“ komandą Kaune. Iškovoję antrąją pergalę kauniečiai aplenkė vokiečius ir B grupėje užima ketvirtąją vietą. Madrido „Real“ komanda laimėjo visas penkias žaistas rungtynes ir yra vienvaldė B grupės lyderė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA