Avarijų virtinė Kaune ketvirtadienį (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Avarijų virtinė Kaune ketvirtadienį (atnaujinta)

Ketvirtadienį Kaune įvyko kelios skaudžios avarijos. Viename eismo įvykyje susidūrus trims automobiliams, sužalota vairuotoja, kitoje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta pagyvenusi moteris, dėl kurios gyvybės šiuo metu kovoja Kauno klinikų medikai.

Apie 14 val. policija gavo pranešimą, kad ant P.Vileišio tilto susidūrė trys automobiliai. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai automobilio „Audi“ vairuotojas, beveik nestabdydamas, įvažiavo į BMW galą. Šis nuo smūgio rėžėsi į priešais palengva važiavusį automobilį „Škoda“. „BMW“ vairavusi moteris skundėsi sužalojimais, todėl ją greitosios pagalbos medikai išgabeno į ligoninę.

Apie 15 val. Žukausko gatvės pėsčiųjų perėjoje partrenkta pagyvenusi moteris. Dėl 82-ų metų moters gyvybės šiuo metu kovoja medikai, jos būklė itin sunki. Pirminiais duomenimis, moteris buvo partrenkta antroje eismo juostoje, vairuotojas net nespėjo panaudoti stabdžių. Gali būti, kad matomumą vairuotojui apsunkino pirmoje juostoje sustojęs autobusas.

Apie 17 val. Kęstučio gatvės stotelėje ties 12-uoju numeriu pažymėtu namu, viešojo transporto autobusas kliudė pėsčiąją. Pirminiais duomenimis, 12-ojo maršruto autobusui pradėjus judėti, moteris neaiškiomis aplinkybėmis pakliuvo po autobusu, ji galėjo paslysti bėgdama, arba nukristi užkabinta autobuso. Žmonės sakė, kad tai pamatę kauniečiai, pradėjo šaukti pajudančiam autobuso vairuotojui, kuris iš karto sustojo ir moteris rimtesnių sužalojimų išvengė, nes moteriškė, ištraukta iš po autobuso, atsistojo ant kojų. Tačiau medikai ją išvežė į ligoninę.

Po 17 val. dar vienas įvykis užfiksuotas Varnių gatvėje. Pasak liudininkų, apie 17.30 val. „VW Passat“ vairuotojas reguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę iš Panerių į Varnių gatvę kaktomuša rėžėsi į „Ford Focus“, kuris per sankryžą važiavo tiesiai. Liudininkai taip pat pasakoja, kad „Ford“ vairuotojas į sankryžą įvažiavo iš pirmos eismo juostos, kuria važiuojant galima sukti tik į dešinę. Pirminiais duomenimis avarijos metu nesmarkiai nukentėjo vaikas. Abu automobiliai smarkiai apgadinti.

Panašiu metu užfiksuotas dar vienas eismo įvykis. Šį kartą Savanorių prospekte. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas atsiuntė trumpą vaizdo įrašą, jį galite peržiūrėti žemiau.

Tikslias šių ketvirtadienio eismo įvykių aplinkybes aiškinasi policija.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA