N.Šiaudikytė soliniame koncerte „Sielos muzika” parodė kitokią save | Kas vyksta Kaune

N.Šiaudikytė soliniame koncerte „Sielos muzika” parodė kitokią save

Evaldo Virkečio nuotr.

Neseniai 23-iąjį gimtadienį atšventusi grupės „Naujosios pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė trečiadienio vakarą savo draugus pakvietė į solinį gyvo garso koncertą „Sielos muzika“, kuriame atlikėja stebino savo muzikiniais sugebėjimais.

Į koncertą „Nautilus“ laisvalaikio namuose susirinkę gerbėjai galėjo išgirsti geriausius užsienio atlikėjų hitus, kurie skambėjo kitaip. N.Šiaudikytei pirmajame koncerte talkino gausus muzikantų būrys, o romantišką atmosferą kūrė ant scenos degančios žvakės.

Vieną iš pasirodymų kūrinių atlikėja skyrė savo tėvams. N.Šiaudikytė prieš ją atliekant papasakojo trumpą istoriją, kad ši dainą atlieka, nes atsimena, kad nei vienas tėvų balius neapsieidavo be atlikėjos Cher dainos „Believe”.

Atlikėja sakė, kad surengti tokį koncertą svajojo jau kurį laiką: „Idėją apie tokį projektą brandinau jau labai seniai, bet suburti gerą, talentingą komandą aplink save užėmė daug laiko. Pagaliau man tai pavyko. Esu be galo laiminga, galėdama pristatyti savo naująjį projektą, kuriame žmonės galės pažinti kitą mano labai jausmingą, lyrišką pusę. Tai man kažkas naujo ir labai išskirtinio“, – sakė N.Šiaudikytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA