Skaitytoja: Kauno autobusai važiuoja ne pagal grafiką | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: Kauno autobusai važiuoja ne pagal grafiką

„Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė kaunietės Rimantės laiškas, kuriame ji skundžiasi, kad autobusai Kaune važinėja ne pagal grafiką.

Skaitytoja klausia, ar ji viena susiduria su tokia problema.

Antradienio ryte, kai 3-ojo maršruto autobusas turėjo išvažiuoti 08:05 val., jis nuriedėjo mano akyse 08:03 val. Na, pora minučių dar nieko tokio, tačiau pamačiau atvažiuojantį 10-ą maršruto autobusą, ėmiau bėgti, kad spėčiau. Vairuotojas, man atbėgus, gėdingai uždarė duris man prieš nosį ir nuvažiavo. Negana to, kai pažiūrėjau, kad sekantis 3-ias autobusas tik už 10 minučių, nusprendžiau eiti į „Sporto” stotelę, kaip žinia, ten važiuoja kiek daugiau autobusų. Beeinant pravažiavo dar vienas 3-ojo maršruto autobusas, kuriam tikrai laikas dar nebuvo važiuoti. Galiausiai į centrą nuvykau. Iš ten vėlgi komiška situacija. Kai autobusas turėjo važiuoti, anot tvarkaraščio 09:41 ir 10:07 val., nusprendžiau važiuoti 34-uoju ar 43-uoju autobuso maršrutu (nepamenu, kuris pirmas atvažiavo), o einant nuo „Sporto” stotelės vėl mane aplenkė 3 autobusas, kai buvo tik 09:50 val.

Ir taip nuolat. Ar aš čia ko nors nesuprantu su tais laikais? (nes jie lentelėse ir internete skiriasi), ar vairuotojai važiuoja, kaip jiems patogu, klausia kaunietė Rimantė, besinaudojanti miesto viešuoju transportu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA