Nelaimės pamoka neišmokta: Petrašiūnuose ir Palemone aptiktas 21 atviras šulinys | Kas vyksta Kaune

Nelaimės pamoka neišmokta: Petrašiūnuose ir Palemone aptiktas 21 atviras šulinys

Spalį Kaune, R. Kalantos g., netoli Nemuno upės rastas į neprižiūrimą atvirą šulinį įkritęs mažametis. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Petrašiūnų policijos nuovados pareigūnai gavę duomenų apie tai, kad prižiūrimoje teritorijoje yra ir daugiau neprižiūrimų, apleistų šulinių, į kuriuos įkritę gali susižaloti žmonės, ypač mažamečiai ir siekdami ateityje išvengti panašių atvejų, kartu su Kauno miesto savivaldybės Petrašiūnų seniūnijos seniūno pavaduotoju Romualdu Girčiu ir seniūnijos vyriausiuoju specialistu Algirdu Karalkevičiumi lapkričio 12-15 dienomis tikrino prižiūrimoje teritorijoje esančias rizikos vietas.

Buvo patikrinta Petrašiūnų mikrorajone esanti Nemuno upės pakrantė, Kauno marių prieigos, rizikos vietos šalia įmonių teritorijų Petrašiūnuose, Amaliuose ir Palemone.

Nustatytas 21 atviras šulinys: 13 Petrašiūnų ir 8 Palemono mikrorajonuose. Dėl rizikos veiksnių pašalinimo (šulinių sutvarkymo) kreiptasi į UAB „Kauno vandenys“ avarinių lauko tinklų dispečerinę ir AB „Palemono keramiką“, kurie aptvėrė minėtas vietas laikinosiomis tvorelėmis ir įsipareigojo artimiausiu metu šulinius uždengti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA