Kauniečiai septynis kartus iš eilės laimėjo prieš „Brose Baskets” (antroji pergalė Eurolygoje) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai septynis kartus iš eilės laimėjo prieš „Brose Baskets” (antroji pergalė Eurolygoje)

Archyvo nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį Kaune itin sėkmingai sužaidė svarbias rungtynes Eurolygoje. Palaikomi dešimties tūkstančių krepšinio aistruolių, susirinkusių „Žalgirio“ arenoje, žalgiriečiai kovojo ir laimėjo prieš „Brose Baskets“ komandą iš Vokietijos rezultatu 91-81 .

Kauniečių varžovai taip pat kovojo dėl bilieto į TOP-16 etapą kaip ir „Žalgiris“, tačiau po šių rungtynių jie su kauniečiais turi po dvi pergales. Žalgiriečiai prieš vokiečius yra žaidę ir jau laimėję septynis kartus.

Kauno arenoje ketvirtadienio vakarą susirinko ir daug Kauno studentų, kurie tarptautinės studentų dienos proga turėjo galimybę įsigyti pigesnius bilietus į rungtynes.

Įspūdingą pasirodymą surengė įžaidėjas Justinas Dentmonas, iš viso pelnęs 24 taškus ir pataikęs visus šešis tritaškius iš šešių mestų.

Žalgiriečiai rungtynes pradėjo šiuo startiniu penketu: Martynas Pocius, Vytenis Lipkevičius, Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas ir Justin Dentmon. Rezultatas po pirmojo kėlinio – 23:16 žalgiriečių naudai.

Antrajame kėlinyje svečiams pavyko išlyginti rezultatą ir pirmoji rungtynių dalis baigėsi 39:39.

Trečiajame kėlinyje kauniečiai suspurtavo ir gerokai atsiplėšė nuo varžovų. Rezultatas prieš paskutinę rungtynių dalį – 69:54.

Kitas Eurolygos rungtynes žalgiriečiai žais lapkričio 22 d. išvykoje su Madrido „Real“ klubu. Lapkričio 29 d. namuose – antrasis „Žalgirio“ susitikimas su „EA7 Emporio Armani“ klubu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA