Traukinys buvo atkirtęs Drobės gatvę | Kas vyksta Kaune

Traukinys buvo atkirtęs Drobės gatvę

Šeštadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad Šančiuose nuo bėgių nuvažiavo kelios degalų cisternos.

Dėl įvykio pusvalandžiui buvo sutrikęs eismas Drobės ir Virvių gatvių sankryžoje, nes traukinio sąstatas, sustojęs ant pervažos, užblokavo transporto eismą. Įvykio vietoje netrukus pasirodė kelios dešimtys „Lietuvos geležinkelių“ darbuotojų, kurie sprendė iškilusią problemą.

Įvykio vietoje geležinkeliečiai reguliavo eismą, informavo žmones, kad šiuo metu pravažiuoti gatve neįmanoma, budėjo policijos patrulis.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė įvykio vietoje buvęs vietinis gyventojas, tokie įvykiai Šančiuose reti, bet pasitaiko: „Paskutinį kartą panašus atvejis buvo prieš beveik 20 metų. Manau, kad tai nutinka dėl įdubusio ir nelygaus geležinkelio“, sakė vietos gyventojas.

Tuo tarpu prie žurnalistų priėję keli nepristatę vyriškiai prašė apie šį įvykį neskelbti, nes nėra dėl ko. Pasiteiravus, kas jie ir ką atstovauja, vyriškiai buvo nekalbūs. Tačiau patikino, kad traukinys nuo bėgių nenuvažiavo, tiesiog užsiblokavo kelių vagonų stabdžiai, dėl ko teko rankiniu būdu atblokuoti stabdžius atkabinant vagonus nuo sąstato.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA