Žinomos Kauno moterys pasigražinti moka ir pačios | Kas vyksta Kaune

Žinomos Kauno moterys pasigražinti moka ir pačios

Evaldo Virkečio nuotr.

Chorų vadovė Danguolė Beinarytė, Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė Kristina Siurbytė, švenčių rengėja Inga Budrienė, dainininkė Viktorija Mauručaitė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, krepšininkė Iveta Šalkauskė… Šios žinomos Kauno moterys ketvirtadienį išmėgino naujai atidaryto grožio salono „Angels” procedūras. Vienos jų panašiose įstaigose lankosi dažnai, kitos – itin retai, tačiau visos dailiosios srities atstovės tvirtino sava išvaizda mokančios pasirūpinti ir pačios.

NUOTRAUKŲ GALERIJA IŠ VIP GROŽIO SALONO

„Makiažą man atlieka tik prieš koncertus ir tik mano namuose, nes daugiau niekam neturiu laiko. Net kremo kasdien nenaudoju”, – sakė D. Beinarytė.

Prieš daugelį metų K. Kaikarienė baigė visažisčių kursus, todėl, atėjusi į grožio saloną, ji žino, kokio rezultato norėtų sulaukti.

„Į procedūras vaikštau kaip tik galiu. Juk taip malonu kai tave palepina. Ypač mėgstu masažus. Bet makiažą dažniausiai darausi pati”, – sakė K. Kaikarienė.

I. Budrienė taip pat mėgsta grožio procedūras. Ruošdamasi renginiui ji visuomet pasikliauna tik meistrų darbu, nors pripažįsta, kad ne sykį išardė kirpėjų jai padarytas šukuosenas bei plaukam norimą išvaizdą suteikė pati.

K.Siurbytė pasakojo, jog jai visuomet imponavo tvarkingos moters rankos. Į jas operos solistė visuomet atkreipia dėmesį.

„Grimą taip pat mėgstu darytis pati. Ypač sudėtingą. Tokį, kuriam reikia daug laiko”, – sakė atlikėja, prieš spektaklius besistengianti neskubėti ir į grimo kambarį ateinanti likus maždaug trims valandoms iki pasirodymo.

„Angels” salono vadovė Ieva Galginaitienė teigė, jog žymios moterys į atidarymą atvyko norėdamos daugiau sužinoti ir apie išskirtinias jų laukiančias paslaugas.

„Nagų draudimas“. Kiek žinome, vos apie tokią užsiminus Kaune jau imta gana aktyviai apie ją diskutuoti. Kas tai – „Nagų draudimas“? Jei Jums atliekamas manikiūras ir, turėdama draudimą, Jūs jį netyčia sugadinote, nulūžo nagas ar iškilo kita draudiminė problema, vadinasi, vėl galite apsilankyti pas mus – merginos problemą išspręs ir už tai papildomai mokėti nereikės”, – sakė I. Galginaitienė.

Dar viena įdomi naujovė – VIP paslaugos. „Taip jas pavadinome, nes tik tokių paslaugų klientai pas mus turės nuosavus pledus, šlepetes, puodelius, pagalvėles. Ant daugelio atributų bus perkelti klientų vardai arba įdomios, nuotaiką keliančios frazės”, – tvirtino „Angels” salono atstovė. Su visais ankščiau išvardytais atrobutais rožių žiedų dekoru apipiltas interjeras sukuria jaukią atmosferą, o tai – „ZuZu namų” atstovių Ingos Čebatavičės ir Jurgitos Urbonaitės nuopelnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA