Girtutėlis vairuotojas iš Šiaulių visuomenės sveikatos centro Kaune atsitrenkė į policijos automobilį | Kas vyksta Kaune

Girtutėlis vairuotojas iš Šiaulių visuomenės sveikatos centro Kaune atsitrenkė į policijos automobilį

Kaune apie vidurdienį Jonavos gatvėje prie šviesoforo su Šiaurės prospektu, „Honda Accord“ vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir trenkėsi į policijos automobilį. Pirminiais duomenimis, vairuotojui Robertui N. nustatytas sunkus girtumas, 3,21 promilės.

Šiaulių visuomenės sveikatos centro atstovė patikino, kad direktorius šiandien yra išvykęs į komandiruotę Kaune, tačiau pirminiais duomenimis automobilį vairavo ne direktorius.

Avarijos aplinkybės itin įdomios. Kaip pasakojo Šiaulių visuomenės sveikatos centro direktorius Krizentas Kameneckas, vairuotojas jį atvežė į konferenciją Kauno klinikose apie 10 val. ryte. Ką vairuotojas veikė, kol laukė vadovo, dalyvaujančio konferencijoje, nėra aišku. Tačiau direktorius tikina, kad vairuotojas iš Šiaulių išvažiavo blaivus.

„Man dar užtenka proto nesėsti pas girtą vairuotoją“, teigė jis.

Policijoje sutiktas girtutėlis, sunkiai aplinkoje besiorientuojantis vairuotojas sakė, kad atvažiavo Kauno apžiūrėti. Paklaustas, ar Kaunas gražus, atsakė, kad „labai“.

Direktorius policijoje paklaustas, ar jį nustebino toks įvykis, jis sakė, kad taip, nes vairuotojas dirba jau penkioliką metų ir pažeidimų nebuvo padaręs.

„Kaip jums atrodo, ar nustebino? Direktorius veš vairuotoją namo“, ganėtinai susinervinęs dėl sugadintos konferencijos teigė Šiaulių visuomenės sveikatos centro direktorius.

Jis patikino, kad nusižengęs vairuotojas toliau dirbti negalės, nes praras vairuotojo pažymėjimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA