Kaunietis: naktiniame klube sumokėjau už gėrimą, bet buvau išmestas | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: naktiniame klube sumokėjau už gėrimą, bet buvau išmestas

sxc.hu nuotr.

Savaitgalį vienas „Kas vyksta Kaune” skaitytojas kreipėsi į redakciją norėdamas pasidalinti savo istorija po to, kai viename miesto naktiniame klube Helovyno renginio metu jis buvo apgautas ir po to dar išvarytas ir apkultas.

Skaitytojas teigia, kad Nemuno gatvėje įsikūrusiame klube „Enjoy” buvo apgautas barmenų, kai sumokėjo už užsakytą gėrimą, jo negavo, o pabandęs spręsti problemą su klubo personalu, buvo išvarytas iš klubo. Kaunietis teigia, kad tą vakarą jis buvo ne vienas, su kuriuo klubo personalas taip pasielgė. Taip pat rašo, kad darbuotojai net nesileido į kalbas ir iškilusią problemą buvo linkę spręsti tiesiog išvarydami klientą iš klubo.

Klubo barmenas nusprendė, kad pinigai nebuvo sumokėti, nors prieš minutę tas pats vaikinas ne tik paėmė pinigus, o ir grąžą sugebėjo atiduoti. Neatmestina galimybė, kad darbuotojas buvo kiek padauginęs.

Mėginant išsiaiškinti iš mano pusės buvo pasiūlyta peržiūrėti vaizdo įrašą, tačiau barmenas jokiu būdu nepripažino savo klaidos, o atėję apsaugos darbuotojai maloniai išprašė iš klubo.

Tiesa, su kolega išeidinėjome tikriausiai kiek per lėtai, mat kol laukėme savo striukių, vienas iš apsaugos darbuotojų nutarė imtis savotiškų skatinimo priemonių ir įstatė guzą į pakaušį.

Barmenas gražiai paklaustas vardo ir pavardės, jos neišdavė, o apsaugos darbuotojai taip pat neprisipažino, kuris iš jų šiek tiek persistengė.

Kauniečiui kyla klausimas ar tokios savo sukurtos privačios valdos taisyklės nepažeidžia Lietuvos Respublikos teisės aktų?

Taip pat skaitytojas norėtų, kad apie šią savivalę sužinotų kuo daugiau žmonių. Kuo daugiau žmonių apsaugosime nuo sugadinto vakaro, tuo bus tik geriau, baigdamas savo laišką rašo kaunietis Julius.

Klubo nurodytais kontaktais „Kas vyksta Kaune” žurnalistams susisiekti savaitgalį nepavyko, tačiau jų renginių informacijoje skelbiama, kad klubas pasilieka teisę neįleisti nepageidaujamų asmenų be papildomo paaiškinimo bei keisti įėjimo sąlygas ar programą. Ar baras stebimas vaizdo kameromis ir ar šis incidentas jomis užfiksuotas, išsiaiškinti taip pat nepavyko.

Jei norite papasakoti savo istoriją ar papildyti šią, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA