Skaitytojas: kodėl Rusijos rinkai skirtame jogurte yra daugiau vyšnių? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: kodėl Rusijos rinkai skirtame jogurte yra daugiau vyšnių?

„Kas vyksta Kaune” redakciją pirmadienį pasiekė skaitytojo Eriko pastebėjimas apie Rusijos ir Lietuvos rinkai skirtų jogurtų skirtumus. Pateiktame vaizdo siužete galima matyti, kad to pačio gamintojo jogurtas skirtas kaimyninei rinkai, yra kur kas tirštesnis, o ir vyšnių jogurte galima rasti kur kas daugiau nei tautiečiams skirtoje produkcijoje.

Lietuvos vartotojai pastaruoju metu turėjo galimybę įsigyti Rusijos rinkai skirtos pieno produkcijos su ženklia nuolaida, tačiau išbandę ją kelia klausimą, kodėl Lietuvos rinkai skirtas jogurtas yra prastesnis nei eksportuojamas į Rusiją.

Jei turite pastebėjimą ar norite aptarti rūpimą klausimą kartu su kitais „Kas vyksta Kaune”‘ bendruomenės nariais, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt. Jūs turite būti išgirstas!

PAPILDYTA „Vilkyškių pieninės” komentaru

Norime Jus užtikrinti, kad „Vilkyškių“ jogurtai, gaminami Lietuvos ir užsienio rinkoms, yra visiškai vienodi. Gaminame juos naudodami tokias pačias receptūras ir žaliavą – mūsų lietuvišką pieną. Turbūt jau matėte šiandien žaibišku greičiu išplitusį video, kuriame atliekamas eksperimentas su mūsų vyšnių skonio jogurtu. Į savo jogurtus dedame vyšnių uogienę su tikromis vyšniomis, vyšnių gabaliukų kiekis gali būti skirtingas leistinose normų ribose. Mes gerbiame savo vartotojus ir parduodame tik aukščiausios kokybės jogurtus tiek Lietuvoje, tiek Rusijoje, Lenkijoje ar bet kurioje kitoje šalyse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA