Gerbėjos Kaune Filipui Kirkorovui dovanojo milžiniškas rožių puokštes | Kas vyksta Kaune

Gerbėjos Kaune Filipui Kirkorovui dovanojo milžiniškas rožių puokštes

Asociatyvi / E. Virkečio nuotr.

Rusijos popmuzikos karalius Filipas Kirkorovas šeštadienį apsilankė Kaune. Čia jis „Žalgirio“ arenoje ne tik atliko savo naujausią koncertinę programą „Kitoks“, bet ir nustebino susirinkusius. Filipas pademonstravo, jog moka lietuvių kalbą ir kelis kartus koncerto metu su publika bendravo lietuviškai. Ištikimiausios Rusijos pop žvaigždės gerbėjos į „Žalgirio“ areną atėjo ne tuščiomis, o nešinos rožių puokštėmis. Taip jos pagerbė Kaune jau ne kartą besilankantį atlikėją, kuris šeštadienio vakarą susirinkusiems padovanojo daugiau nei dvi valandas trukusį šviesos ir muzikos šou su naujomis ir gerai žinomomis dainomis.

Filipas Kirkorovas scenoje pasirodydavo vis kitu sceniniu kostiumu, su kiekviena daina keitėsi dekoracijos, šokėjai. Per koncertą atlikėjas persirengė daugiau nei 10 kartų.

RENGINIO NUOTRAUKŲ GALERIJA

Koncerto metu publika, kurios buvo daugiau nei 5 tūkstančiai, kiekvieną popmuzikos karaliaus hitą pasitikdavo plojimais jau po pirmųjų dainos akordų.

Filipas Kirkorovas pirmą kartą Lietuvoje apsilankė prieš 25 metus, kuomet dar nereikėjo vizų į Lietuvą keliaujat iš Rusijos. Jis džiaugiasi, kad turi gerbėjų Lietuvoje ir dabar, o jiems išreikšdamas padėką sako, kad „meilei vizų nereikia“, nepaisant to, kad keliaujant tarp šalių jų reikia ir kad tai tik formalumas. Visada gera koncertuoti gerbėjams Lietuvoje, ne kartą yra sakęs F.Kirkorovas.

VIDEO IŠ KONCERTO

Atlikėjas su savo programa keliauja per didžiųjų miestų arenas. Jis jau koncertavo Vilniuje, apsilankęs Kaune keliauja Klaipėdą.

Filipas Kirkorovas yra viena turtingiausių, skandalingiausių bei paslaptingiausių asmenybių ne tik Rusijos, bet ir viso pasaulio šou versle. Dainininkas, aktorius ir prodiuseris yra „Guinness“ rekordo savininkas. Visus įmanomus muzikinius prizus Rusijoje laimėjęs dainininkas net penkis kartus buvo paskelbtas geriausiu Rusijos atlikėju „World Music Awards“ apdovanojimuose. 2001 m. Filippui Kirkorovui už šalies vardo garsinimą prezidentas Vladimiras Putinas suteikė Nusipelniusio Rusijos artisto vardą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA