Šeštadienį dėl sugedusio „Ryanair” lėktuvo sutriko Kauno oro uosto veikla (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį dėl sugedusio „Ryanair” lėktuvo sutriko Kauno oro uosto veikla (atnaujinta)

Asociatyvi nuotr.

Nuo šeštadienio ryto Kauno oro uoste – keleivių sumaištis. Portalo „Kas vyksta Kaune” skaitytojai praneša, kad anksti ryte nepakilo į Stokholmo Skavstą oro uostą. Jo skrydis iš Kauno buvo numatytas 07:25 val., tačiau buvo atidėtas iki 12:00 val. Skaitytojai praneša, kad šis skrydis vėl atidėtas. Lėktuvas pakilo tik 13:06 val.

Taip pat vėlavo skrydis iš Kauno į Oslą Ryge. Jis buvo numatytas 10:50 val., lėktuvas iš Kauno pakilo 16:14 val.

Keleiviai, turintys bilietus skristi į Londono Stanstedo oro uostą, 11:55 val., skrydžio turėjo laukti iki 16:24 val.

Aiškėja, kad vėluos ir tolimesni šeštadienio skrydžiai. Lėktuvas į Palmą de Maljorką, turėjęs kilti 16:05 val., planuojama, kad išskris tik po vidurnakčio, 00:15 val.

Kauno oro uoste laukiantys keleiviai sakė, kad nežino, dėl kokių priežasčių skrydžiai atidedami. Nekantriausiai oro uoste skrydžių laukia mažamečiai vaikai, kurie kartu su tėveliais skrenda atgal namo į Londoną ar susiruošė savaitgalį aplankyti giminaičių.

Vėluoja ir į Kauną atskrendantys lėktuvai iš Stokholmo ir Londono.

Oro uosto informacijoje portalui „Kas vyksta Kaune” teigė, kad skrydžių laiko pakeitimai įvykę dėl lėktuvų rotacijos, tačiau detalesnės informacijos pasiūlė kreiptis į „Ryanair” atstovus, su kuriais šeštadienio rytą susisiekti nepavyko.

Tuo tarpu „Kas vyksta Kaune” skaitytojai teigia, kad skrydžiai atidėti dėl užsidegusio vieno iš variklių lėktuve, turėjusio ryte skristi į Stokholmą. Keleiviai skundžiasi, kad ryte keleiviai nebuvo išleidžiami nei parūkyti, nei buvo pasiūlyta vandens ar maisto. Vėliau, jiems buvo pasiūlyti maisto talonai.

Portalas „Kas vyksta Kaune” primena, kad keleiviai, susiduriantys su atidėtais skrydžiais, po 4 val. turi gauti maisto kuponus, o paaiškėjus, kas skrydžiai atidedami iki kitos dienos, aviakompanija turi pasirūpinti keleivių apgyvendinimu, maitinimu ir transportavimu iki skrydžio.

Kauno oro uosto informaciją galite sekti čia.

Tai ne vieninteliai sutrikimai oro erdvėje savaitgalį. Šeštadienį kai kurie skrydžiai vėlavo ir iš Vilniaus oro uosto: į Hurgadą (Egiptas) keleivius skraidinanti aviakompanija „Small Planet Airlines“ keleivius išskraidino vėluodama daugiau kaip valandą, tiek pat laiko vėluoja „Ukraine International Airlines“ skrydis iš Kijevo (Ukraina).

Trimis valandomis vėliau, nei planuota, iš Miuncheno nusileis ir „Air Lituanica“ lėktuvas, informuoja delfi.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA