Laisvės alėjos rytinius praeivius džiugino balionų gausa | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjos rytinius praeivius džiugino balionų gausa

Evaldo Virkečio nuotr.

Antradienio rytmetį prasidėjusios „Kauno jaunimo dienos” džiugino kauniečius balionais papuošta Laisvės alėja. Kauno jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas” trečią kartą taip pradeda šią jaunimo šventę.

Nors jaunuoliai, norėdami nustebinti kauniečius ir papuošti pagrindinę miesto gatvę balionais, turėjo darbuotis visą naktį, jų darbas nėra labai stipriai vertinamas kauniečių. Štai į mokyklą keliaujantys moksleiviai pasiėmė ne po vieną ar kelis, o kelioliką balionų. Ką su jais darys, belieka spėlioti.

O štai portalo „Kas vyksta Kaune” kalbinta kaunietė Danutė, sutikta rytinėje Laisvės alėjoje, džiaugėsi, kad rudenėjančią ir niūrią Laisvės alėją kartais pradžiugina spalvingos akcijos ir renginiai: „Tiesiog smagu pradėti rytą ir keliauti į darbą balionų apsupty”.

Jaunimo dienų metu spalio 22-25 dienomis bus organizuojami įvairūs mokymai, susitikimai, vyks orientacinis žaidimas „Duok žaibą”, mini flashmobai, o šventės renginius užbaigs Studentų skverelyje Daukanto gatvėje vyksianti nevyriausybinių organizacijų mugė.

Kauno jaunimo dienų metu vyks dar vienas ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai labai svarbus renginys – Rytų partnerystės jaunimo forumas.

Daugiau informacijos apie renginius galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA