Dingęs vaikas rastas atvirame giliame šulinyje netoli Nemuno (gelbėjimo operacijos vaizdai) | Kas vyksta Kaune

Dingęs vaikas rastas atvirame giliame šulinyje netoli Nemuno (gelbėjimo operacijos vaizdai)

Sekmadienį 13:30 val. rastas beveik parą dingęs dešimtmetis berniukas. Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai, sekmadienio dieną pradėję paiešką, vaiką atrado po dvidešimties minučių. Einant pro gilų šulinį, pareigūnai išgirdo vaiko šauksmus ir nedelsiant pradėjo gelbėjimo operaciją.

Mažametis galimai nepamatęs, įkrito į gilų, penkių metrų gylio šulinį ir ten praleido visą naktį. Vaikui labai pasisekė, nes jis rado vietą, kur atsistoti, kad kojų nesemtų vanduo.

VST pareigūnai, vykdę gelbėjimo darbus, sakė, jog šis šulinys jiems žinomas, todėl jį nusprendė apžiūrėti atidžiau.

Į gilų šulinį, prisirišę virvėmis, nusileido du VST pareigūnai, kurie saugiai iškėlė berniuką iš gilios prarajos.

Įvykio vietoje gelbėjimo operaciją stebėję artimieji vos tramdė emocijas, mama dėkojo viešpačiui, kad išklausė jos maldas ir mylimas sūnus atsirado gyvas bei sveikas.

Iš šulinio ištrauktas berniukas atiduotas medikų globon, jis nuvežtas į Kauno klinikas, kur bus atliekami išsamūs tyrimai.  Gali būti, kad krisdamas jis susitrenkė galvą, susižalojo ranką, tačiau moksleivis sąmoningas, gali vaikščioti.

Kaip skelbia miesto policija, dingęs dešimtmetis surastas – berniukas vakar įkrito į neuždengtą apie 4 m šachtą tarp Nemuno ir geležinkelio esančiame kalno šlaite, Petrašiūnų rajone. Vaiką surado  kartu dirbę policijos ir Viešojo saugumo tarnybos prie LR VRM pareigūnai. Iškviesti medikai, apžiūrėję berniuką, konstatavo, kad jis sušalęs, vaiko gyvybei pavojus negresia. Suteikus neatidėliotiną pagalbą, jis išvežtas į gydymo įstaigą apžiūrai.  Iškėlusių vaiką pareigūnų teigimu, berniukas buvo gan drąsus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA