M.Pocius apie pirmuosius varžovus Eurolygoje: tai komanda, neturinti silpnų vietų | Kas vyksta Kaune

M.Pocius apie pirmuosius varžovus Eurolygoje: tai komanda, neturinti silpnų vietų

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai stoja į kovą prasidedančiame Eurolygos sezone, kuriame šiemet dalyvaus net dvi komandos iš Lietuvos.

Penktadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje susitiks Madrido „Real“ ir Kauno „Žalgirio“ komandos. Kauniečių treneris Ilias Zouros teigia, kad komanda kol kas labai mažai treniravosi kartu, tačiau jie laukia sezono pradžios.

„Pirmiausia, mes laimingi, kad Eurolyga prasideda, nes Žalgiris yra šios lygos komanda. Mes žinome, kad dar labai anksti, mes žinome, kad mes dar nesame pasirengę, bet mes kovosim iki paskutinės sekundės, tą galime pažadėti. Šis sezonas mums labai sunkus, bet džiugios akimirkos gali padėti mums laimėti“, per trečiadienio treniruotę kalbėjo „Žalgirio“ vyr. treneris.

Apie varžovus treneris buvo lakoniškas ir pasakė, kad „Real“ – itin pajėgi ir nenukraujavusi komanda: „Madrido „Real“ tai komanda, kuri buvo Eurolygos finale, jie turi tuos pačius gerus žaidėjus, tą patį trenerį ir tai yra labai svarbu“.

Krepšinininkas Martynas Pocius pažymėjo, kad kol kas komandos nariai tiesiog dirba savo darbą, bando atrasti žaidimą kartu: „Kol kas tai sezono pradžia, mes tiesiog dirbam savo darbą, o kaip bus, matysim penktadienį“. Apibūdindamas penktadienio varžovus, M.Pocius paminėjo, kad tai „komanda, neturinti silpnų vietų“.

Pirmosios kauniečių rungtynės Eurolygoje „Žalgirio“ arenoje prasidės penktadienį, 19:45 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA