Kauno centre bosnių linksmybės baigėsi, policija džiaugiasi fanų supratingumu | Kas vyksta Kaune

Kauno centre bosnių linksmybės baigėsi, policija džiaugiasi fanų supratingumu

Kaune baigėsi Bosnijos ir Hercegovinos sirgalių apgultis. Po rungtynių sirgaliai, sukėlę nedideles riaušes ir „nuleidę garą“, ramiai keliavo link autobusų, kiti patraukė link miesto centro.

Prie fontano, kur pirmadienio vakarą ir antradienio dieną vyko didžiausias šurmulys, po rungtynių fanų nebuvo daug. Tie, kurie leido laiką naktiniame mieste, buvo pavargę po beveik parą trukusių linksmybių Kaune ir labai aktyviai savo džiaugsmo nereiškė.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė miesto centre dirbę policijos pareigūnai, bosnių fanai prieš rungtynes savo tinklapyje buvo paskelbę, kad po pergalės bandys veržtis į aikštelę, todėl pareigūnai buvo pasiruošę tam. Fanai vienoje stadiono tribūnoje išlaužė plastamasines kėdes, jas svaidė į stadione stovėjusius pareigūnus ir apsaugininkus. Per konfliktą stadione sulaikyti keli aršiausi bosniai, nepaklusę policijos reikalavimams. Tačiau kaip teigė pareigūnai, sirgaliai iš stadiono paprastai iš karto nėra išleidžiami, kad galėtų išlieti pirmą džiaugsmą negadindami gatvėse esančio turto.

ATNAUJINTAS NUOTRAUKŲ ALBUMAS

Dar keturi svečiai iš užsienio turėjo problemų su pareigūnais, nes pamiršo susimokėti parduotuvėje už alkoholinius gėrimus.

Praėjus kelioms valandoms po rungtynių, J. Gruodžio g., buvo sustabdytas automobilį vairavęs neblaivus (nustatytas 0,74 prom. alkoholio neblaivumas) Bosnijos ir Hercegovinos pilietis E. B. (gimęs 1969 m.), kuriam surašytas administracinės teisės pažeidimų protokolas.

Pirmadienio vakarą prie fontano veikiantis baras „Republic“ turėjo užsidaryti anksčiau, nes reikėjo sutramdyti švenčiančius bosnius. Šiandien į šį barą jie jau nebuvo įleidžiami, todėl po rungtynių jie rinkosi gretimuose baruose.

Kaune antradienio naktį liko tik tie bosnių sirgaliai, kurie apsistojo Kauno viešbučiuose. Stebėti rungtynių į Kauną atvyko apie 5 tūkst. bosnių aistruolių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA