Buvęs bokso federacijos prezidentas kelyje Vilnius-Kaunas sukėlė avariją ir paspruko? | Kas vyksta Kaune

Buvęs bokso federacijos prezidentas kelyje Vilnius-Kaunas sukėlė avariją ir paspruko?

Vaizdo įrašo stop kadras

Pirmadienio vakarą galimai girtas vairuotojas su “Audi A8”, skriedamas keliu Vilnius-Kaunas, ties Rumšiškėmis apgadino kelis automobilius ir tik po antro smūgio, kai automobilis jau negalėjo važiuoti, sustojo. Vairuotojas, trumpai pakalbėjęs su įvykio liudininkais ir nukentėjusiais, nesulaukęs atvykstančių pareigūnų, pabėgo per laukus.

Įvykio liudininke tapo atsitiktinai link Kauno važiavusi „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja, kuri ir užfiksavo iš pažiūros girtą vairuotoją, kuris teigė, kad gėrė tik vandens ir važiavo „40”. Tuo tarpu liudininkai pasakoja, kad „Audi“ juos aplenkė kaip stovinčius.

Vienas vairuotojas, kuriam kliudė automobilio veidrodėlį, nesulaukęs policijos išvažiavo. Kito automobilio vairuotojui teko laukti ne tik policijos pareigūnų, bet ir techninės pagalbos, kuri nugabeno sudaužytą automobilį. Kelyje Vilnius-Kaunas susidarė pavojinga situacija, kai automobilis tamsoje stovėjo važiuojamojoje kelio dalyje. Laimei, aukų ir sužalojimų pavyko išvengti.

Liudininkų teigimu, avariją sukėlė labai panašus žmogus į buvusį Lietuvos bokso federacijos prezidentą Vladą Laurinavičių.

Kauno apskrities policijos pareigūnai kol kas informacijos apie eismo įvykį nesuteikė, tačiau pažadėjo išsiaiškinti ir pranešti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA