Vienam koncertui Kaune atgimė legendinė „Foje” | Kas vyksta Kaune

Vienam koncertui Kaune atgimė legendinė „Foje”

Evaldo Virkečio nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio” arenoje įvyko jubiliejinis Andriaus Mamontovo koncertas, kuriame dalyvavo ir legendinės lietuvių itin mėgstamos grupės „Foje“ nariai.

Koncertas į „Žalgirio“ areną sutraukė apie 10 tūkst. „Foje“ gerbėjų, kurie nuo pirmos koncerto dainos „Geltona Žalia Raudona“ įsitraukė į koncertą ir kartu su atlikėjais dainavo kiekvieną koncerte skambančią dainą. Dar prieš renginį skelbta, kad visi bilietai į koncertą išpirkti.

NUOTRAUKŲ GALERIJA IŠ RENGINIO ŽALGIRIO ARENOJE

Be Andriaus Mamontovo, švenčiančio 30-ies metų scenoje sukaktį, koncerte pasirodė muzikantai ir buvę „Foje“ grupės nariai Arnoldas Lukošius, Meinardas Brazaitis, Eimantas Belickas, Tomas Andrijauskas, Eugenijus Pugačiukas, Romas Rainys, Saulius Valikonis, Darius Burokas, Algis Kriščiūnas ir kiti.

Pirmoje koncerto dalyje Andrius Mamontovas atliko savo dainas iš solinės karjeros, o antroje dalyje skambėjo legendinės „Foje“ dainos.

Grupė „Foje“ iširo prieš šešioliką metų ir iki šio Andriaus Mamontovo turo per Lietuvos arenas, nėra koncertavę kartu. Praėjusį šeštadienį pirmasis turo koncertas vyko Klaipėdoje, spalio 19-ąją Andrius koncertuos Šiaulių, o spalio 26-ąją – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA