Komedijos namai Kaune | Kas vyksta Kaune

Komedijos namai Kaune

Kaunoaleja.lt nuotr.

Spalio 16 – ąją Kaune, „Renginių oazėje“ pradeda veikti nauji komedijos namai. Jų „gyventojų“ tikslas – ne tik pažerti publikai lėkštų juokelių, bet ir supažindinti su kuo įvairesniais humoro žanrais.

„Nieko nėra rimčiau už anekdotą. Juk kiekviename jų, net pačiame neįtikėčiausiame, yra bent 50 procentų tiesos ir ji, kokia bebūtų karti, išsakoma su šypsena!“, – patikino „Comedy house“ įkūrėjas Artūras Orlauskas.

Anot jo, maždaug trijų valandų trukmės renginyje bus galima išvysti visus su humoru susijusius žanrus, tokius kaip parodija, humoreska, miniatiūros, komedija bei išgirsti šmaikščias dainas, pasakojimus, anekdotus, improvizacijas, šokius.

Šiuo metu jau numatyti keturi „Comedy house“ renginiai – du šįmet ir dar du – kitų metų pradžioje. Visi jie bus filmuojami ir transliuojami per televiziją.

A.Orlausko teigimu, renginyje galės pasirodyti ir iš anksto užsiregistravę bei atrinkti anekdotus norintys pasakoti mėgėjai.

„Publiką pasieks tik kokybiškas humoras“, – patikino pašnekovas.

„Comedy house“ dalyviai galės ir vedantiesiems atsiųsti ant lapelio užrašytą anekdotą, kurį šie perpasakos savitu stiliumi.

„Tie, kas supranta jumorą, gali kritiškai įvertinti ne tik aplinkinius, bet ir save“, – įsitikinęs A. Orlauskas.
Duris bent kartą per mėnesį „Pramogų oazėje“ komedijos namai atvers 18 valandą. Linksmybės, iš kurių gims televizijos laida, prasidės nuo 19 valandos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA