Neatsargaus lenkimo pasekmė kelyje Kaunas-Alytus: ant stogo „nusileidęs” autobusas ir 11 sužeistų žmonių | Kas vyksta Kaune

Neatsargaus lenkimo pasekmė kelyje Kaunas-Alytus: ant stogo „nusileidęs” autobusas ir 11 sužeistų žmonių

DELFI nuotr.

Penktadienį, prieš 17 val. Prienų rajone, netoli Balbieriškio įvyko didelė avarija. Jos metu susidūrė du lengvieji automobiliai ir autobusas, vežęs moteris darbininkes iš objekto. Į avarijos vietą nedelsiant išsiųstos gausios gelbėjimo tarnybų pajėgos.

Pirminiais duomenimis avarija įvyko, kai vienas lengvasis automobilis bandė aplenkti autobusą, dar vienas automobilis važiavo priešpriešais. Lengvojo automobilio airuotojas bandė išvengti susidūrimo, tačiau atsitrenkė į autobusą, kuris dar susidūrė su priešpriešais atvažiavusia mašina. Po smūgių automobiliai ir autobusas vertėsi.

Skaičiuojama, kad į Kauno, Prienų ir Alytaus ligonines viso pristatyta 11 sužeistų žmonių. Medikų pagalbos prireikė visoms 10 autobusu vykusioms moterims, taip pat vieno lengvojo automobilio vairuotojui.

Per incidentą susidūrė lengvieji automobiliai „Volkswagen Caddy“ ir „Vokswagen Sharan“ bei Prienų autobusų parko autobusas.

Po susidūrimo automobiliai ir autobusas atsidūrė dirbamos žemės lauke, įvykusi avarija eismui netrukdė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA