Skaitytojas: ar tokį pavyzdį turi rodyti policija? (papildyta policijos komentaru) | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: ar tokį pavyzdį turi rodyti policija? (papildyta policijos komentaru)

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Nuolat girdime, kad žmonės nėra pilietiški, dėl to įvyksta daug nelaimių. Tačiau kokį pavyzdį rodo kai kurie policijos pareigūnai, klausia „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Laurynas ir siunčia pirmadienį užfiksuotą nuotrauką Savanorių prospekte prie Žaliakalnio policijos komisariato, kurioje galima matyti, kaip ant šaligatvio pastatytas tarnybinis policijos automobilis trukdo šaligatviu eiti pėstiesiems. Šioje vietoje automobiliams įrengtos stovėjimo vietos, tačiau vietos turi užtekti tiek automobiliams, tiek pėstiesiems.

Jei pėstysis su sveikom kojom dar gali vietą apeiti, ką daryti neįgaliojo vežimėlyje sėdinčiam?

„Kas vyksta Kaune“ portalo žurnalistai kviečia ne tik policijos pareigūnus, bet ir visus kauniečius būti supratingesniems kitų atžvilgiu ir negalvoti tik apie save.

PAPILDYTA POLICIJOS KOMENTARU

Kaune, Savanorių pr., ties 144 numeriu pažymėtu pastatu, ant šaligatvio lengviesiems automobiliams stovėti galima, tai leidžia įrengtas ženklas transporto priemonių stovėjimo vieta su papildoma lentele („Stovėti leidžiama tik taip, kaip parodyta, ir tik lengviesiems automobiliams be priekabos bei motociklams. Transporto priemonė turi stovėti palei pat šaligatvio kraštą, esantį arčiausiai prie važiuojamosios dalies“), kurioje nurodoma, kad automobiliams stovėti galima tik ant šaligatvio užvažiavus visais keturiais ratais.

Minėtu atveju, policijos automobilis, siekiant, kad nesudarytų kliūčių važiuojamoje dalyje, buvo pastatytas daugiau užvažiavus ant šaligatvio, todėl beveik neliko vietos pėstiesiems.

Policijos pareigūnai atsiprašo gyventojų, kuriems tai sukėlė nepatogumų. Pastabą vertiname savikritiškai, todėl atsižvelgsime į tai, parkuodami automobilius.

Jei turite informacijos ar norite išsakyti nuomonę, kviečiame rašyti kaunas@kasvyksta.lt arba per Facebook puslapį „Kas vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA