„Mados dienų“ finale – garsių Kauno šeimų pasirodymas | Kas vyksta Kaune

„Mados dienų“ finale – garsių Kauno šeimų pasirodymas

Tris dienas prekybos centre „Kauno Akropolis“ pirmą kartą vykusi stiliaus šventė „Mados dienos“ finišavo šeimoms skirtu renginiu, kurio podiumas tapo maloniu išbandymu juo žengusios žinomoms laikinosios sostinės šeimoms.

Iliuzionistas Nicholas Kin, jo 4 m. dukrelė Emili ir draugė Aušra, renginių organizatorė Inga Budrienė su aštuonmečiais sūnumis Kerniumi ir Mantu, dainininkė ir naktinių klubų bendraturtė Viktorija Mauručaitė su 18 m. dukra Gabriele, jumoristo Raimondo Šilanko žmona Aušra ir 8 m. dukra Ieva bei būrys kitų šeimų šeštadienį, spalio 5 – ąją, demonstravo šaltajam metų sezonui tinkančius, naujausias mados tendencijas atspindinčius „Aprangos“ drabužius ir „Aldo“ batus.

Pirmasis „Mados dienos“ vakaras buvo ypatingas, nes jo metu pagrindinis svečias– dizaineris Robertas Kalinkinas pristatė naujausią savo kolekciją. Antroji stiliaus fiestos diena buvo gausi įvykių – specialias kolekcijas publikai pademonstravo odinių suknelių kūrėja Neringa Prabulytė, „varlyčių“ dizainerė Gintarė Ačaitė, didžėjus Audrius Kolesnikovas. Ovacijų sulaukė dizaiinerio Aleksandro Pogrebnojaus šou su atlikėju Viktoru Diawara bei „Žalgirio“ šokėjomis.

„Tokio mados renginio, kuriame kolekcijas pristato ne tik parduotuvės, bet ir ne vienas Lietuvos dizaineris, anksčiau nėra buvę. Šventę lankytojams surengti nusprendėme tam,kad pristatyti centro naujienas ir supažindinti su karščiausiomis mados tendencijomis“, – patikino Kauno „Akropolio“ rinkodaros koordinatorė Daiva Spangelevičiūtė.

Anot jos, nuo šiol išskirtines „Mados dienas“, kuriose viešės garsiausi Lietuvos dizaineriai, planuojama rengti kasmet. D.Spangelevičiūtės teigimu, neatsisakoma ambicijų Kauno „Akropolyje“ rengti ne tik „Mados dienas“, bet ištisą mados savaitę, kurioje būtų pristatomi ir talentingų studentų, ir mados fotografų darbai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA