A.Pogrebnojus: „Mada baigiasi, kai už lango būna -20” (kolekcijos pristatymo akimirkos) | Kas vyksta Kaune

A.Pogrebnojus: „Mada baigiasi, kai už lango būna -20” (kolekcijos pristatymo akimirkos)

Asmeninio archyvo nuotr.

Žinomas Lietuvos dizaineris Aleksandras Pogrebnojus sako, jog visais metų laikais – nepaisant ar už lango pavasaris, ar žiema – madinga yra būti individualiam ir nieko nekopijuoti.

„Rudenį vertinu šiltus drabužius. Na, o kai už lango būna 20 laipsnių šalčio, tuomet bet kokios kalbos apie madas nukeliauja į antrą planą. Lieka tik išgyventi gamtos stichiją“, – sakė kūrėjas, spalio 4 – ąją prekybos centre „Kauno Akropolis“ pristatysiantis išskirtinį šou, skirtą pirmą kartą rengiamoms „Mados dienoms“.

A.Pogrebnojus sako savo spintoje turįs daug tikrai šiltų drabužių, o mėgiamiausias iš jų – storos kojinės. Dizaineris prisipažino jau kuriąs šių šiltų aprangos atributų kolekciją ir ją pristatysiąs 2014 – ųjų žiemą. Neužilgo dienos šviesą turėtų išvysti ir jo nauja pavasario – vasaros kolekcija.

Šarmingas ir mėgstamas stiliaus žinovas tvirtino negalįs žarstytis abstrakčiais mados patarimais, o juos dalinąs tik tuomet, kai prieš save mato konsultacijos pageidaujantį asmenį. A.Pogrebnojaus nuomone, aiškinti, kuri spalva yra madinga nauju sezonu, yra savotiškas akių dūmimas. „O jei ta spalva man visai netinka?

Pirmiausia žmogus turėtų įvertinti ne tai, kas „ant bangos“ masinėje kultūroje, bet tai, kas iš tiesų jam dera“, – paaiškino pašnekovas.

Jo tvirtinimu, norint tinkamai rengtis ir atitikti nūdienos reikalavimus galima ir apsiperkant žinomus prekės ženklus atstovaujančiose parduotuvėse.
„Tarkim, šį šaltąjį sezoną daug dėmesio skiriama lengviems, kokybiškiems kailiniams“, – teigė A. Pogrebnojus.

Jo daugiau nei mėnesį kurtas šou, kurį penktadienį 19 valandą išvys visi norintieji „Kauno Akropolio“ lankytojai, bus skirtas jaunimui bei marškinėlių gerbėjams. Pristatyti naujausius kūrinius dizaineriui padės dainininkas Viktoras Diawara bei „Žalgirio“ komandos šokėjos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA