J. Kazlauskas patvirtino paliekantis Lietuvos rinktinę | Kas vyksta Kaune

J. Kazlauskas patvirtino paliekantis Lietuvos rinktinę

Archyvo / Evaldo Virkečio nuotr.

58-erių metų Jonas Kazlauskas trečiadienio vakarą portalui DELFI patvirtino paliekantis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiojo trenerio kėdę. Specialistas žodžių į vatą nevyniojo ir tiesiai įvardino savo sprendimo priežastį – nesutarimus su Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generaliniu sekretoriumi Mindaugu Balčiūnu.

DELFI skambutis Europos čempionato sidabrą su Lietuvos rinktine prieš pusantros savaitės iškovojusį trenerį pavijo Frankfurte (Vokietija). J. Kazlauskas laukė skrydžio į Kiniją, kur toliau vadovaus Guangdongo „Southern Tigers“ klubui.

Kitaip nei trečiadienį apie savo atsistatydinimą paskelbęs LKF prezidentas Arvydas Sabonis, J. Kazlauskas išsyk pabrėžė, jog trauktis iš rinktinės nutarė dėl trinties federacijoje.

„Žiniasklaida su tuo nė kiek nesusijusi. Neturiu jokių priekaištų žurnalistams, su dauguma jų maloniai bendravome Slovėnijoje. Buvo tik du straipsniai portale, susijusiame su pačia federacija. Problema, dėl kurios nusprendžiau trauktis, yra M. Balčiūnas. Grįžęs į rinktinę tikėjausi suvienyti Lietuvos krepšinio bendruomenę, deja, nepavyko. Toliau dirbti tokiomis sąlygomis, kai esu paliktas vienas su M. Balčiūnu, nematau galimybių. O kalbant apie Arvydą, jis nenorėjo veltis į tas intrigas, užtat pasitraukė“, – DELFI aiškino J. Kazlauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA