Domeikavoje rasta pavogta „Audi A6”, vagys sulaikyti su įkalčiais | Kas vyksta Kaune

Domeikavoje rasta pavogta „Audi A6”, vagys sulaikyti su įkalčiais

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai, vykdydami transporto priemonių grobimų tyrimus bei pavogtų transporto priemonių paiešką, po 4 mėnesius trukusio tyrimo, nustatė ir nusikaltimo vietoje su įkalčiais sulaikė įtariamuosius D. A. (gim. 1989 m.) ir P. V. (gim. 1991 m.), kurie įtariami pavogę ir paslėpę automobilį „Audi A6“ (2003 m. laidos). Automobilis rastas Kauno raj., Domeikavoje.

Sulaikymo metu įtariamieji priešinosi, bandė pabėgti iš nusikaltimo vietos, tačiau nepaisant visų pastangų buvo sulaikyti.

Kriminalistų turimais duomenimis įtariamieji galėjo įvykdyti ir daugiau automobilių vagysčių Kauno miesto Šilainių ir Vilijampolės mikrorajonuose. Šiuo metu D. A. ir P. V. pareikšti įtarimai dėl minėto automobilio „Audi A6“ vagystės. Abiem įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės suėmimai. Tyrimas tęsiamas, jį organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Įtariamasis D. A. dėl automobilių vagysčių su bendrininku jau buvo sulaikytas, 2012 m. nuteistas ir jam buvo paskirtas lygtinis laisvės atėmimas, atidedant jo vykdymą. D. A. taip pat jau buvo sulaikytas ir šiais metais, buvo kreiptasi į teismą dėl pastarojo suėmimo, tačiau D. A. suimtas nebuvo. Šis tyrimas tęsiamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA