Kauno darželiuose pradedamas šildymo sezonas | Kas vyksta Kaune

Kauno darželiuose pradedamas šildymo sezonas

Archyvo nuotr.

Kauno miesto vaikų darželiuose ir lopšeliuose-darželiuose nuo trečiadienio pradedamas šildymo sezonas. Įsakymą ikimokyklinėse įstaigose pradėti šildymo sezoną šį antradienį pasirašė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

„Kol kas susilaikome dėl mokyklų, kurių daugelis yra renovuotų. Šios savaitės pabaigoje analizuosime tolimesnes sinoptikų prognozes ir priimsime sprendimą dėl šildymo sezono pradžios mokyklose“, teigė Kauno miesto savivaldybės Energetikos skyriaus vedėjas Algirdas Vaitiekūnas.

Pasak jo, mieste veikiančios gydymo įstaigos, kaip ir daugiabučių namų gyventojai, gali pačios nuspręsti, kada pradėti šildymo sezoną. Daugiabučio namo bendrasavininkių susirinkime daugumos balsais priėmus sprendimą dėl šildymo pradžios, šilumos vartotojus atstovaujantis asmuo (administratorius, bendrijos pirmininkas ar jungtinės veiklos įgaliotinis) apie gyventojų sprendimą turi informuoti šilumos tiekėją. Fiziškai šildymą įjungia ir parametrus sureguliuoja namo šildymo ir karšto vandens sistemų prižiūrėtojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA