Kaune degė troleibusas | Kas vyksta Kaune

Kaune degė troleibusas

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Trečiadienio vakarą troleibuse kilęs gaisras ne juokais išgasdino keleivius. Apie 19 val. Kęstučio g. esančiame Daukanto sustojime dūmuose skendėjo 1995 m. gamybos „Škoda” troleibusas, kursuojantis 1-uoju maršrutu. Troleibusu važiavo apie dešimt žmonių, kuriuos vairuotoja, pastebėjusi gaisrą, iš karto evakavo iš troleibuso. Aitrūs dūmai privertė žmones kosėti ir bėgti į šalis, per kelias akimirkas stotelėje neliko nei vieno žmogaus. Kaip pranešė „Kas vyksta Kaune” skaitytojai, šalia stovėjusi eismo revizorė, kuri paprastai važinėja troleibusais ir stebi, ar vairuotojai nedaro nusižengimų, šią situaciją stebėjo iš šalies. Ji stengėsi labiau stebėti, ar vairuotoja užsidės liemenę prieš eidama nuimti traukos nuėmiklius nuo kontaktinio tinklo nei padėti vairuotojai evakuoti žmones.

Pasak kalbintos troleibuso vairuotojos Vilmos Kaunetienės, greičiausiai užsidegė troleibuso kompresoriaus laidai. Tokios situacijos gana dažnos, tačiau ne kasdienės.

Per visą Kauno troleibusų parko istoriją, visiškai yra sudegę trys troleibusai. Kalbinti UAB „Autrolis” vairuotojai viliasi, kad po sujungimo su kita Kauno savivaldybės valdoma įmone UAB „Kauno autobusai”, bus skiriamas didesnis dėmesys troleibusų parko atnaujinimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA