Patrankos salves Rotušės aikštėje iššovė G.Krapikas, M.Kalnietis ir „Juozukas” | Kas vyksta Kaune

Patrankos salves Rotušės aikštėje iššovė G.Krapikas, M.Kalnietis ir „Juozukas”

Rec-pro nuotr.

Trečiadienį miesto Rotušėje iškilmingai pagerbti Lietuvos rinktinės nariai kauniečiai. Tiesa, iš krepšininkų pagerbimo ceremonijoje galėjo dalyvauti tik Mantas Kalnietis. Jonui Mačiuliui skirtus apdovanojimus atsiėmė jo tėvai, o Donatui Motiejūnui ir Linui Kleizai jie bus perduoti vėliau.

„Man didelė garbė būti kauniečiu. Visuomet malonu sulaukti įvertinimo už mūsų darbą“, – sakė Lietuvos rinktinės įžaidėjas M. Kalnietis.

Krepšininkus, trenerio asistentą Gintarą Krapiką bei komandos vadybininką Juozą Petkevičių (Juozuką) Kauno meras Andrius Kupčinskas apdovanojo III laipsnio Santakos garbės ženklais.

Komandos direktoriui Pauliui Motiejūnui, gydytojui Vyteniui Trumpickui, fizinio rengimo treneriui Sigitui Kavaliauskui bei komandos masažuotojui Aleksėjui Peleckiui iškilmingai įteikti burmistro Jono Vileišio pasidabruoti medaliai.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

„Jūs esate mūsų pasididžiavimas. Viso čempionato metu Kaunas gyveno krepšinio ritmu. Kiekvienas iš mūsų džiaugėmės ir išgyvenome kartu su jumis. Man ypač džiugu, kad kaip visuomet Lietuvos rinktinės branduolį sudarė kauniečiai. Dėl to mums dar didesnė garbė“, – kalbėjo Kauno meras A. Kupčinskas.

M. Kalnietis, dėkodamas miesto vadovams bei visiems kauniečiams, Kauno merui įteikė savo vardo Lietuvos rinktinės marškinėlius.

Į pagerbimo ceremoniją Rotušėje sugūžėjo ir daug krepšinio gerbėjų, kurie atėjo asmeniškai padėkoti kauniečiams krepšininkams.

Pagerbimo ceremonija baigta patrankos salvėmis. Šį kartą salves iššovė M. Kalnietis, G. Krapikas ir rinktinės simbolis Juozukas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA