Susidūrus dviratininkei ir autobusui, moteris nukrito gatvėje, autobusas nuvažiavo toliau | Kas vyksta Kaune

Susidūrus dviratininkei ir autobusui, moteris nukrito gatvėje, autobusas nuvažiavo toliau

Antradienio rytą „Kas vyksta Kaune“ žurnalistui atsitiktinai teko tapti vienos avarijos liudininku. Apie 11 val. netoli Kauno klinikinės ligoninės Šilainiuose, iš Labūnavos gatvės į Baltų prospektą įvažinėjanti 1977 m. gimusi dviratininkė pagalvojo, kad autobusas padidins greitį ir susidūrimo nebus. Tačiau ji manė klaidingai. Neapskaičiavusi saugaus atstumo, ji trenkėsi į autobuso galinę dalį, nukrito nuo dviračio, o 34-ojo maršruto autobuso „Solaris“ vairuotojas net nepajautė susidūrimo ir nuvažiavo savo maršrutu.

Netrukus prie nukentėjusios dviratininkės sustojo pro šalį važiavę keli vairuotojai, kurie nedelsiant pradėjo skambinti bendruoju pagalbos numeriu 112. Nors ant kelio gulinti mergina sakė, kad medikų nereikia, jos elgesys rodė ką kitą: mergina negalėjo pati atsistoti, visa drebėjo.

Vyriškis, skambinęs pagalbai, pasipiktino, kad bendrojo pagalbos centro operatorė užduoda papildomus nereikalingus klausimus ir jau norėjo skambinti tiesiai medikams.

Po penkių minučių įvyko vietoje pasirodė medikų ekipažas, jie merginą išvežė į Kauno klinikas.

Po dešimties minučių atvykę policijos pareigūnai jau nerado įvykio vietoje dviračio, nes merginos artimieji dviratį nuvežė į namus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA