„Crystal Club” – naujas naktinis klubas Kaune | Kas vyksta Kaune

„Crystal Club” – naujas naktinis klubas Kaune

Dainininkė Viktorija Mauručaitė ir jos sužadėtinis Artūras Butkevičius šeštadienio vakarą kauniečius pakvietė į naujo naktinio klubo „Crystal Club” atidarymą. Pasilinksminimų vieta, pasirodant pasaulinio garso didžėjui Sash, duris atvėrė Šilainiuose, laisvalaikio ir pramogų centre „Oazė”.

1000 kvadratinių metrų užimantis naktinis klubas – antrasis V. Mauručaitės ir A. Butkevičiaus kūrinys. 2009 – ųjų gruodį pora tapo Dainavos mikrorajone, netoli KTU studentų miestelio įkurto „Embassy” savininkais.

„Crystal Club”, pateisinant įstaigos pavadinimą, interjere yra daug stiklo ir veidrodžių detalių. Skaičiuojama, kad iš viso įrengiant klubą panaudota apie 5000 skirtingo dydžio veidrodėlių, kurios „susmulkino” ir pateikė įmonė „Stiklita”. Iš kelių tūkstančių veidrodėlių instaliaciją sukūrė skulptorius Vitalijus Čepkauskas.

„Crystal Club” dirbs penktadienio ir šeštadienio vakarais – nuo 22 val.

Tuo laiku kai naktiniame klube nesiautės klubinėtojai jame veiks „Pramogų oazė”. Jos lankytojai stebės koncertus, spektaklius, įvairius pasirodymus. Oficialus „Pramogų oazės” atidarymas – rugsėjo 11 – ąją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA