Mugės organizatoriai uždarę eismą Mickevičiaus gatvėje, po žurnalistų pastabų jį atidarė | Kas vyksta Kaune

Mugės organizatoriai uždarę eismą Mickevičiaus gatvėje, po žurnalistų pastabų jį atidarė

Šiandien Kaune prasidėjo rudens gėrybių mugė, kuri į centrinę miesto dalį atnešė ne tik šurmulį, bet ir sumaištį. Šventės organizatoriai planavo, kad mugė vyks per visą Laisvės alėją, nuo Vilniaus gatvės iki Gedimino gatvės, tačiau mugės prekyba neperžengia Mickevičiaus gatvės, nors nuo ankstaus ryto saugos tarnybos “Argus” apsaugininkai neleidžia važiuoti automobiliams.

Dėl netikslingai apriboto eismo, vairuotojai buvo priversti sukti ratus aplink miesto centrą, norėdami patekti į vieną ar kitą vietą.

Apsaugininkai aiškino, kad norint įvažiuoti į šią gatvę, reikalingas leidimas. Situaciją pradėjus aiškintis portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams, paaiškėjo, kad miesto transporto skyrius jokių derinimų dėl uždaromų gatvių neatliko, nes paprastai mugės organizatoriai su jais nederina eismo pakeitimų.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su miesto savivaldybės renginių organizavimo komisija, transporto skyriaus vedėju ir mugės organizatoriais bei papasakojus situaciją, apsaugininkai iš Mickevičiaus gatvės dingo. Nuo 14:30 val. eismas Mickevičiaus gatve vėl leidžiamas, jo neriboja jokie draudžiamieji ženklai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA