Neatsakingų vairuotojų Tunelio gatvėje palikti automobiliai sukėlė sunkvežimio avariją | Kas vyksta Kaune

Neatsakingų vairuotojų Tunelio gatvėje palikti automobiliai sukėlė sunkvežimio avariją

Rec-Pro nuotr.

Tunelio gatvėje dėl avarijos penktadienio popietę buvo paralyžuotas eismas link stoties. Eismo įvykis įvyko apie 14 val., kai sunkiasvoris vilkikas su skaldos kroviniu važiavo link stoties ir bandydamas išvengti susidūrimo su šalia važiavusiu mikroautobusu, trenkėsi į kelio bortą, užšoko ant žalios vejos, skiriančios priešingų krypčių eismą ir sustojo. Laimei, eismo įvykio metu niekas nenukentėjo.

Pagal įvykio vietoje buvusių liudininkų pasakojimus, galima suprasti, kad link stoties važiavęs sunkvežimis ir krovininis mikroautobusas bandė aplenkti Tunelio gatvėje stovinčius automobilius, kuriuos buvo palikę vairuotojai. Nors šioje kelio atkarpoje stovėjimą draudžiančių ženklų nėra, eismo dalyviai prieš palikdami savo transporto priemones turėtų patys įvertinti, ar čia pastatytas automobilis nesukels papildomų sunkumų kitiems eismo dalyviams, ar eismas, važiuojamojoje kelio dalyje palikus transporto priemonę, nebus stabdomas.

Kas šioje avarijoje kaltas, po tyrimo nustatys policijos pareigūnai, kurių nelaimės vietoje laukė incidente dalyvavę vairuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA